Nezvaný host

Nezvaný host

6. 6. 2014
sny
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Vzpomínám si, že jsem asi 1/2 roku po maturitě mívala sny, že z něčeho maturuji, a že v tom jsou nějaké překážky. Nejkurióznější sen si dokonce pamatuji, protože jsem ve snu měla maturovat ze hry na housle, které jsem ani nikdy nedržela v ruce. I ve snu jsem to věděla a žalostně jsem prosila spolužáky, aby mě alespoň ukázali, jak se housle drží. Vzbudila jsem se zpocená, ale šťastná, že to byl jen sen
Zuzana Pivcová
Věřím tomu, že s lidmi zjevujícími se, navíc někdy opakovaně, ve snech má člověk nějaké nevyřízené "účty", ať už s živými nebo již nežijícími. Po těch vyrovnáních by se asi mělo pátrat. Někdy jsou ale divné sny věcné. Například mně jednu dobu opakovaně padaly všechny zuby, což mě děsilo, protože tehdy ještě nebyly implantáty a já byla učitelka působící na veřejnosti. Teď mi před pár dny ve snu zůstávaly postupně v ruce kusy vlasů. které jsem si při česání nečekaně vytahala, až mi nezbylo na hlavě téměř nic. Hodně nepříjemný pocit. Kdo by mi dal nějaké snové vysvětlení? A s tím pohledem do okna to zkusím, díky.
Jana Šenbergerová
Sny a noční můry! V poslední době se i u mně s nimi roztrhl pytel. Kdo spoléhá na snář, nepochodí. Každý máme svoje snové symboly. Když se nám podaří dešifrovat je, můžeme je využívat v reálném životě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%