Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
18.6.2014 11:20
Děkuji za příjemnou „ochutnávku“ a přeji hezké dny.
Marie Magdalena Klosová
12.6.2014 13:19
Rýmování plné chutí.Jak milé! A paní Klimtovou jsme si s mužem předčítali,když nás seznamovala se skřítky! Její
Zášupšák se u nás trvale zabydlel a už si dovedl i přátele.
Jana Šenbergerová
12.6.2014 10:11
Těší mě, že si tu někteří "pochutnají" se mnou a dají o sobě vědět. Tentokrát mě k napsání inspirovaly jahody, které si denně dopřávám, a také pohlednice Vítězslavy Klimtové z Pohádkové země Pičín, které posílám svým vnoučatům.
Neznám lepší snídani než sezonní ovoce.
Jarmila Peerová
11.6.2014 21:26
Také červenou Jani miluji,tak rozumím tomu,že lepší se těžko hledá...Chutné a šťavnaté ovoce,příjemná a osvěžující básnička,co si přát více,,,děkuji
Zuzana Pivcová
11.6.2014 19:50
Jsi spontánní a osobitá, těžko někým nahraditelná Jana. Díky.
Alena Vávrová
11.6.2014 18:07
Milé dámy, sice nebásním, ale souzním, jsem také milovnice jahod, třešní, višní, malin (také rajčat i oranžových meruněk)...škoda, že letos nemáme jedinou ranou třešinku, chodila jsem na ně i potmě.
Jitka Chodorová
11.6.2014 17:36
Teda Jano,vzala jsi mě vítr z plachet,mám tu připravenou básničku,která se jmenuje Jahodovotřešňová,ale asi ji pošlu ,není úplně totožná s tvou tvojí,jen myšlenka na červené ovoce nám přišla ve stejnou chvíli,tak ti zcela rozumím,básnička se mi líbí.Díky .