Ilustrační foto: pinterest.com
S klíčem na krku
23. 5. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.1.2016 18:06
I když jsem vyrůstala s rodiči, sourozenci, babičkou a jejím druhem v jednom rodinném domě, sama jsem se trhla a prožila život s dětmi bez babiček a dědečků, kteří jsou v naší rodině vzácní. Nikdy jsem nenosila klíč na krku. Nevzpomínám si, jestli naše děti chodily s klíčem na krku, ale zřejmě ano. Sama jsem babička na baterky, ale když je nejhůř, jsem použitelná. V únoru přijede do našeho panelákového bytu dcera se třemi dětmi. Bude veselo, žijí v domku a nějací sousedé jim nic neříkají, doma to nemají. Já se těším vždycky dvakrát. Když přijedou a když odjedou. Mezi tím si to užívám. To, že jsou u nás, i to, že nejsou.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2016 13:29
Před 10 lety jsem se s manželem a synem nastěhovala do domečku, který popisujete. Syn si přivedl ženu a mají 2 děti.Manžel bohužel zemřel a já žiji v přízemí v bytě 3+1 s vlastním vchodem, syn v patře.Snášíme se velmi dobře, já jsem buď v práci nebo cestuji a pak mám ještě 1+1 byt v Praze. Za 10 let u nás nedošlo k neshodám. Já respektuji soukromí mladých a oni moje.
Květoslava HOUDKOVÁ
25.1.2016 13:20
Máte-li na mysli seriál "Taková normální rodinka", tak autorku předlohy p. Fan Vavřincovou i její rodinu jsem osobně znala - a babička - p. Rosůlková byla nepřekonatelná. Já mám tady ve městě obě rodiny dětí - ale dobře rozděleno: 1. rodina - horní část města, 2. rodina dolní část a já - v Pečováku - uprostřed. Vidíme se, když/kdy chceme, ale nelezeme si ani "do zelí", ani do nervů - je to fajn!
Olga Štolbová
20.11.2012 11:12
Čtu si vaše příběhy až teď v listopadu a některé části
vašeho života jsou hodně podobné mým,ale zůstala jsem
v Česku a jsem ráda,že je všechno tak,jak je.Zdravím...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA