Videosoutěž: Maikoland
aneb Ať žije naše Slávie!
11. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
8.9.2014 20:55
I když není zrovna k vyhlášenému tématu soutěže, je to moc zajímavé video.
Danuše Kubátová
20.7.2014 14:41
Odpověď panu Štorchovi.
Otázky pro fanouška Maika jsem vymyslela já, i když fotbalu vůbec nerozumím. Ale fascinují mě lidé, kteří dělají něco se zaujetím, s nadšením a na plné pecky. Pokud by vás zajímal celý nezkrácený medailonek, je umístěn rovněž na YouTube :-)
Růžena Antlová
11.7.2014 17:17
Tak to je moc pěkný celoživotní kůň a velká pocta Slávii . Copak tomu říká Sparta ? Moc pěkně jste to natočila líbí !!!!
Miroslav Štorch
11.7.2014 09:13
Pobavila mne posedlost slávistickými barvami a velké fandovství. Musí mít hodně tolerantní manželku. Mít natřený plot, stúl i Manku s Rumcajsem v červenobílé barvě, tak to už je slávistická úchylka. Ale pěkné. Který muž dával ve videonahrávce fandovi otázky ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA