Naše modelky i60: BBC, Česká
televize a nyní i Magazín DNES!
16. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana KRATOCHVÍLOVÁ
18.7.2014 13:05
Zapomněla jsem na doprovodný text SCARLETT WILKOVÉ který je všeobecně hodnocen jako vysoce profesionální, velmi zajímavý a čtivý! Scarlett - i Vám moc děkujeme, my dříve narozené za výsluní! :)
Zuzana KRATOCHVÍLOVÁ
18.7.2014 12:57
Dobrý den, dovolte mi, moc poděkovat - bylo mi ctí, potkat se s vámi všemi - fantastickým štábem pod vedením úžasné Báry Komersové, stylistkou MgA. Lenkou Janů, vizážistkou Veronikou, fotografem Petrem Kozlíkem i 3. "zralými modelkami". Byl to naprosto neopakovatelný zážitek! Paní Miluše je DÁMA v pravém smyslu slova - noblesní, decentní a velmi vkusná Také další dvě dámy jsou krásné, udržované, velmi energické, s perfektními postavami. Vybrané modely byly nádherné, jednoduchý rafinovaný model paní Miluše do společnosti, včetně zvolených šperků, mi bral dech. Stejně jako postava Ireny Lemberkové, styl a vkus Máji Abrahámové, která se umí naprosto profesionálně nalíčit ! Atmosféra byla přátelská, pohostinnost vynikající, cítila jsem se báječně. Zážitek do konce života! :) Výsledek posuďte samy a buďte k nám milosrdné! Díky! Zuzana Kratochvílová, 70 roků
Eva Balúchová
17.7.2014 19:47
Děvčata,focení musel být ohromný zážitek!Moc vám to sluší.Líbí se mi oblečení,pěkné,moderní.
A jsem ráda,že jsem se o vás něco víc dozvěděla.
Před paní Irenou smekám.
Miluše Převrátilová
17.7.2014 13:29
Chtěla bych poděkovat celé redakci za báječný nápad vytvořit Projekt i60 Senior Fashion a také kolektivu Magazínu MFDNES za reportáž "Modelkou po
šedesátce", které jsem se mohla zúčastnit. V časných ranních hodinách jsem si dnes běžela koupit MF DNES s přílohou a mám velkou radost. Reportáž Scarlett W. je skvěle napsaná a fotografie jsou výborné, tímto ještě jednou děkuji fotografovi Petru Kozlíkovi, stylistce Lence, vizážistce Veronice a produkční Báře za profesionální přístup a bezprostřední chování.
V dnešním světě, kdy převládá kult mládí, se stává celý projekt pro velké procento stárnoucí populace inspirací, jak se vyrovnat se stárnoucím tělem, když duše je ještě stále mladááá ....
Ještě jednou díky Vám všem a přeji krásné léto!
Jana Šenbergerová
16.7.2014 15:10
Už se těším, jak si počtu. Všem ženám, které mají chuť ukázat, že tahle země není jen pro mladé, přeji, ať si to náležitě užijí. Vždyť v každém věku můžeme obohatit sebe i jiné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA