Potřebuji nutně zhubnout.
Jenže, chci to doopravdy?
27. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
28.7.2014 09:41
Také já chci zhubnout (plán: od října do prosince cca 5-6kg)(V září ještě ne - jsem pozvána na svatbu a svateb.hostinu-ty dobroty si ujít nenechám). Ale potom se nebudu živit žádnými "zázraky" (to je jen tahání peněz z lidí), nepotřebuji "rady odborníků" ani žádné "diety", nebo hlad Jen opět použiji svou osvědčenou metodu + pevnou vůli vydržet. Už před léty to fungovalo. Já shodila 7,5 kg zeť 10 kg - tak můj plán bude určitě splnitelný. (Menší hubnutí možná zopakuji častěji - to se uvidí)
Eva Balúchová
27.7.2014 17:40
Já si myslím,že v našem věku je lepší mít trochu nadváhu.Až začneme chřadnout,to už bude horší.
Mě se podařilo zhodit 6kg kvůli kolenům.Měla jsem už problémy při turistice.
Teď by váha vyhovovala,jen kdyby se ty kila přelily v těle jak potřebuji. :-)
Libuše Křapová
27.7.2014 11:51
Přesně tak, pane Horáčku, hubneme, protože chceme, ne proto, že je to trend. Platí to jak pro muže, tak pro ženy. I když - ženy jsou přece jen posuzovány přísněji - okolím i samy sebou. Ale vždycky záleží jen na tom, jak máme sebe a své tělo rádi.
Libuše Křapová
27.7.2014 10:36
Tak jsem zjistila, že jsem si to rozplánovala dobře. Piju téměř jen vodu, zeleninu miluji od jakživa, jím ji jako saláty a vařím ji téměř denně, zařadila jsem do denního programu procházky se psem. Do padesáti let váha do 56 kil, teď neshodím a neshodím :( Totiž - mírně ano, za čtyři měsíce 2 kila, no, doufám, že to není jen "letní efekt". :)
Milada Salajková
27.7.2014 09:36
Znám ženy co bojuji s kily celý život. Má kamarádka říkala : kdyz tě chce mit Búh tlustou, bud tlustá. Samozřejmé s mirou, aby nebyl člověk ohrožen na životě. Nemůžeme být štíhlé jako nase dcery, jak by k tomu přišly?
Eva Balúchová
27.7.2014 08:42
Pěkný článek,potvrzuje moji teorii,že každý musí chtít !!!A já chci,tak uvidíme....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA