Přátelství na molu zrozené

Přátelství na molu zrozené

1. 8. 2014
Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Tomu se říká přátelství a sdílení života. Niko-li jen na Facebooku, jak to dnes dělají mladí, ale v reálu. Snad na těchto stránkách také časem najdu kamarádku mého věku nebo i starší "dámu". Fotoknihu jsem měla v plánu vytisknout mé mamince a jejím kamarádkám k jejím 75 narozeninám, bohužel už k tomu nedošlo, odešla mi nečekaně navždy... Ale jsem moc ráda za všechny zážitky, vzpomínky na život s ní a cením si každé fotografie i těch černobílých, mají svě kouzlo a duši. Duši neobyčejné ženy, která mne přivedla na tento svět. Děkuji vesmíru, že to byla právě ona, má maminka Marta.
Marcela Zvadová
Přátelství je v dnešní době štěstím.Krásný příspěvek.
Hana Rypáčková
Pěkně jste se vyřádily.Moc se mi to líbí, to vaše setkání.Myslím, že jste v tom videu byly! Mám vnuka Maxe desetiletého/v zimě/.Ovšem čekáme dvanácté v půli prosince.,Jsme veliká rodina.
Jarmila Plachá
Moc krásné ....takových přátelství je v dnešní době už málo!!!! Přeji dlouhou výdrž.....
Jana Mesarčová
Kočenky, zdravím vás a moc vám přeji to přátelství. Pokračujte.
Danuše Kubátová
Ahojky děvčata, zdravím vás. Zajímavý článek, pěkné fotky, krásná pohoda... Jen tak dál... :-)
Dagmar Pravečková
Teda holky :-) vy jste si to nádherně užily. Moc vám to přeje kolegyňka/modelka Dáša z Brna, t.č. daleko na severu u sousedů. Krásné léto všem
Eva Balúchová
Zdeni,děkuji za zdokumentování našeho krásného výletu.Fotkami jsem si příjemné chvíle, strávené s Vámi,připoměla.Tak zase příště...
Zuzana Pivcová
To je výborné, to vám moc přeji.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milé "zralé modelky" - zřejmě jste již mnohé babičkami s vnoučaty. Já na modelku postavu ani odvahu nemám. Už mi odrostla 4 vnoučata a zbylo mi mnoho tipů, kam na D nebo výlety (s dětmi i bez nich) - mohu je poskytnout. Napište na : kurzHoudk@seznam.cz Přeji všem hezké dny

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%