Přátelství na molu zrozené
1. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
17.2.2015 16:02
Tomu se říká přátelství a sdílení života. Niko-li jen na Facebooku, jak to dnes dělají mladí, ale v reálu. Snad na těchto stránkách také časem najdu kamarádku mého věku nebo i starší "dámu".
Fotoknihu jsem měla v plánu vytisknout mé mamince a jejím kamarádkám k jejím 75 narozeninám, bohužel už k tomu nedošlo, odešla mi nečekaně navždy...
Ale jsem moc ráda za všechny zážitky, vzpomínky na život s ní a cením si každé fotografie i těch černobílých, mají svě kouzlo a duši. Duši neobyčejné ženy, která mne přivedla na tento svět. Děkuji vesmíru, že to byla právě ona, má maminka Marta.
Hana Rypáčková
3.10.2014 17:45
Pěkně jste se vyřádily.Moc se mi to líbí, to vaše setkání.Myslím, že jste v tom videu byly! Mám vnuka Maxe desetiletého/v zimě/.Ovšem čekáme dvanácté v půli prosince.,Jsme veliká rodina.
Jarmila Plachá
24.9.2014 20:28
Moc krásné ....takových přátelství je v dnešní době už málo!!!! Přeji dlouhou výdrž.....
Danuše Kubátová
6.8.2014 21:51
Ahojky děvčata, zdravím vás.
Zajímavý článek, pěkné fotky, krásná pohoda...
Jen tak dál... :-)
Dagmar Pravečková
1.8.2014 18:03
Teda holky :-)
vy jste si to nádherně užily. Moc vám to přeje kolegyňka/modelka Dáša z Brna, t.č. daleko na severu u sousedů. Krásné léto všem
Eva Balúchová
1.8.2014 12:18
Zdeni,děkuji za zdokumentování našeho krásného výletu.Fotkami jsem si příjemné chvíle, strávené s Vámi,připoměla.Tak zase příště...
Květoslava HOUDKOVÁ
1.8.2014 05:42
Milé "zralé modelky" - zřejmě jste již mnohé babičkami s vnoučaty. Já na modelku postavu ani odvahu nemám. Už mi odrostla 4 vnoučata a zbylo mi mnoho tipů, kam na D nebo výlety (s dětmi i bez nich) - mohu je poskytnout. Napište na : kurzHoudk@seznam.cz Přeji všem hezké dny
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA