Lady Sympatie: jsem spíš Lady Trapas
10. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
27.8.2014 13:38
Jani,jsi skvělá vypravěčka a bezva ženská.Zdravím z Ostravy.
Dagmar Čečivová
21.8.2014 00:18
Umíte si udělat legraci sama ze sebe,to většina lidí nedá.....je to moc fajn....
Zuzana Pivcová
19.8.2014 07:30
Milá Jano, za trapné považuji já osobně zcela jiné věci než situace, které jste zde uvedla. Žen, které si ze sebe umějí udělat legrácku, je hodně málo. Vy stojíte na jejich špici, právě tak, jako umíte lézt po stromech. Určitá roztržitost může být vlastní jen lidem, kteří toho musí nebo spíš chtějí obsáhnout hodně, proto spěchají i v myšlení. Kdo nečinně sedí nebo dlouze bádá nad jednou věcí, asi si např. natáčky na hlavě nezapomene. Já jsem jednou odešla od lékaře z áyurvédy v oranžových návlecích, šla jsem s nimi po ulici, a teprve, když jsem zvedla nohu při nástupu do tramvaje, zaujala mě podivná barva na chodidle. Zůstaňte primově sama sebou.
Hana Čadová
14.8.2014 09:38
Trapasy - ty znám. Také jsem vyrazila do ulic a ve vlasech byly 2 natáčky. Horší bylo, když manžel měl stejné dva páry bot, ale jedny byly černé a druhé hnědé. Já vzorná manželka jsem botky vyčistila a bohužel jsem dala černou k hnědé. Manžel při odchodu do práce boty nazul a až v metru si všiml, že každá bota má jinou barvu! Ale co, stane se!
Jana Mesarčová
12.8.2014 12:02
Holky a kluci, děkuji za pochvalu :-D ....valím to říci mamince (snad se s tou jedničkou v žákuli někde nerozplácnu)...
Dagmar Pravečková
11.8.2014 12:10
Ahoj Jani, souhlasím s panem Jiřím. Tvůj text je vtipný a jak jsem měla tu čest tě poznat vím, že umíš být báječně nad věcí a třeba v tom jsi NEJ a nebo tě teprve NEJ čeká například na literární půdě. Tam bych se vůbec nedivila. Vtipných žen není nikdy dost! Pá
Olga Štolbová
11.8.2014 09:34
Též bych mohla být královnou trapasů, jednou jsem jela do práce tramvají v šatech naruby a protože jsem pracovala převážně s mužskými, všichni se nabízeli, že mi pomohou s převléknutím. Jani, ode mně máš jedničku s hvězdičkou.
Jiří Libánský
10.8.2014 20:28
Když bych já sám sebe charakterizoval, slovo "zbrklý" by bylo to poslední, které by mne napadlo. Že by se mi proto trapasy vyhýbaly, to bych netvrdil. No a co? Hlavně aby si člověk tím nekazil optimistický pohled na sebe a svůj život.
A krom získání jistě velkého počtu sympatizatů jste vytvořila i velmi čtivý literární útvar.
(y)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA