Vladka Steinová
21.8.2014 11:41
Všem Váj moc děkuji za uznání, a všechny hezky píšete,pojdme se někdy sejít a prohloubit naše IQ a naše EGA, probrat sujety,nápady, dokud jsme tady, bylo by to asi plodné..... díky moc vla.
Vladka Steinová
21.8.2014 11:38
Paní Zuzano, děkuji Vám od Vás obzvláště je to pro mě důležité.Vašich hidnot ale nedosahuji,a vy to víte, cítíte sama, jak pozitivně jste glorifikiována...Já, coby vystudovaná filosofka jsem sklony měla již dříve,zúčastnuji se různách literárních soutěží, jako Franze Kafky, či Terézy Novákové, ale...... zdravím Váýs tvořte!!!! Vladka
Zuzana Pivcová
18.8.2014 07:26
Moc se mi líbí to "jako dřív", které ve všech slokách sjednocuje, zatímco v samém závěru vylučuje srovnání. Opravdu moc působivě jste to vyjádřila.
Jarmila Peerová
15.8.2014 21:39
Ta báseň je tak dojemná a je mi něčím hodně blízká,možná je to tím,že i mě při dešti napadají vzpomínky na dětství...díky,napsala jste to moc pěkně..
Jana Šenbergerová
14.8.2014 20:40
Také jsem měla v dětství ráda déšť. Pokaždé jsem vyběhla do kaluží bosa. Občas mám chuť si to zopakovat. A také jsem toužila vstoupit do místa, kde začínala a končila duha. To se mi kupodivu v dospělosti povedlo, ale na poklad jsem tam nenarazila, ani v jejích barvách se nesmočila. Pěkné!
Olga Štolbová
13.8.2014 19:12
Moc hezké, škoda že tak málo věcí a míst zůstalo jako dřív. Ještě štěstí, že naše vzpomínky to vidí jako dřív a dokážou nám udělat hezky. Díky...
Vladka Steinová
13.8.2014 11:42
Děkuji,p.Milado, i Vy krásně píšete...
Milada Salajková
13.8.2014 11:37
Krásné vzpomínky ve verších pohladily i mne. Diky.
Vladka Steinová
13.8.2014 09:00
Dobrý den, paní Jitko,děkuji, ano také žiji převáženě jen vzpomínkami,Vaše slova mě velmi potěšila.
Jitka Chodorová
13.8.2014 08:34
Často vzpomínám na deště v mém milovaném městě,vzpomínky bývají živé a vy jste mi tu atmosféru velmi přiblížila,i slzička ukápla,díky vám Vlaďko,jen škoda,že už toho moc není,co bylo dřív.Děkuji.