Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
17.8.2014 21:40
Symbol deště. smývajícího hořkost, smutek, zradu atd., se objevuje poměrně často, ale Tobě se to vyjádření podařilo bezvadně. A asi tehdy pršelo opravdu.
Jaroslava Handlová
17.8.2014 18:16
Hezké, čisté, deštěm umyté verše.
Jiří Libánský
16.8.2014 21:26
Romantické.
Jarmila Peerová
16.8.2014 18:17
Kéž by se stalo pravidlem,že déšť smyje hořkost světa,
hned by bylo na světě veseleji.Básničku s kapkou nostalgie jsi Jituško napsala moc pěkně.....
Olga Štolbová
16.8.2014 13:18
Máš pravdu Jitko, tehdy nevadilo vůbec nic, ani sníh, ani mráz, ani déšť. Ale vzpomínání je hezké, povedlo se Ti, přivolat hezké chvilky. Díky...
Nina Šachová
16.8.2014 10:39
Jitko, mám stále svůj první památníček a někdy si v něm zalistuji. Občas si ani už nepamatuji na tu či onu kamarádku, ale vybaví se mi její puntíkatý svetřík, její kopřivová vůně z vlasů, úžasná zahrada, kde jsme prožívaly v zákoutích prázdninová dobrodružství....a tak je to se všemi vzpomínkami, které v nás zůstanou navěky.
Jana Šenbergerová
15.8.2014 23:02
Kde jsou ty časy, Jitko! Bylo to krásné, život jde dál, ale vzpomínky zůstanou.
Milada Salajková
15.8.2014 22:26
Jitko, je hezká, něžná, vzpominková. Mám ráda déšť do vlasů.