Houbová smaženice

Houbová smaženice

22. 8. 2014
houby
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Antlová
přidáním trochy krupice je smaženice taková hustější není jak říká manžel blentavá,majoránku určitě přidej smaženice pak krásně voní.Když dělám smaženici jen ze samých kuřátek (lišek) tak kuřátka předem ubařím ve slané vodě a pak pomelu na masovém strojku kuřátka jsou moc chutná houba jen trochu víc tuhá .
Eva Balúchová
Praženici jsem měla dnes,pochutnala jsem si.Ale též dělám bez krupice a majoránky. U nás už houby končí,tak už asi letos nevyzkouším.
Zuzana Pivcová
Za smaženici bych se snad poprala! :-) Ale krupici a majoránku do ní neznám, při příští příležitosti, pokud letos ještě nějaká bude, musím vyzkoušet. Díky, Růženko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%