
Houbová smaženice
22. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
23.8.2014 08:27
přidáním trochy krupice je smaženice taková hustější není jak říká manžel blentavá,majoránku určitě přidej smaženice pak krásně voní.Když dělám smaženici jen ze samých kuřátek (lišek) tak kuřátka předem ubařím ve slané vodě a pak pomelu na masovém strojku kuřátka jsou moc chutná houba jen trochu víc tuhá .
Eva Balúchová
22.8.2014 21:41
Praženici jsem měla dnes,pochutnala jsem si.Ale též dělám bez krupice a majoránky.
U nás už houby končí,tak už asi letos nevyzkouším.
Zuzana Pivcová
22.8.2014 20:09
Za smaženici bych se snad poprala! :-) Ale krupici a majoránku do ní neznám, při příští příležitosti, pokud letos ještě nějaká bude, musím vyzkoušet. Díky, Růženko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA