Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladka Steinová
31.8.2014 12:02
Děkuji Vám všem, je to takové dětinské, moc se mi to asi nepodařilo, ale je v tom něha a láska vůči vnoučatům-To slunce jsme jakoby na čaj vždy zvali, neb tam kouzelně zachází za les a v tu dobu jsme si čaj šli do chaty dát. A to loučení a jejich odjezd tak nějak vždy probíhalo.Nic už nebude tak , jako dřív, vnukovi bude za 2 měsíce 17 let,Mmá svůj svět, tak jsem pocit lásky ale taky smutku chtěla nějak vyjádřit. Vladka
Olga Štolbová
31.8.2014 10:15
Tak krásné loučení neumím, buď je mi moc smutno, nebo se raduju, že budu za pár hodin doma. A pozvat slunce na čaj, je moc prima nápad. *
Milada Salajková
30.8.2014 17:18
Připravila jste nás na tesklivý, barevný, deštivý podzim. Ď
Vladka Steinová
30.8.2014 11:53
Jitko, děkuji moc, já se sama, ale ne úmyslně rozteskňuji, je to přesně popsané moje loučení s vnoučaty a nelehký výhled do nelehkého futura se SINGLE životem...někdy ahoj vLA.
Jitka Chodorová
30.8.2014 11:12
Vlaďko,tak mě vaše povídání docela roztesknilo,ale moc pěkně jste vyjádřila ten specifický čas,některé obraty se mi moc líbí,třeba pozvat slunce na čaj,moc hezké.Díky.