Plnou parou vpřed
29. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
31.8.2014 10:32
Ač v Praze rozená a Vltavou křtěná, jsem loni poprvé projížděla Prahou po vodě a byl to opravdový zážitek, doporučuji.
Alena Vávrová
31.8.2014 00:35
...a já jsem dnes (vlastně již včera) konečně - ale přec - jako každým rokem absolvovala okružní plavbu parníčkem po našem Mácháči a také jsem si to náramně užívala.
Jana Šenbergerová
30.8.2014 10:13
Vody se spíš bojím, ale několik plaveb jsem absolvovala. V lednickém areálu, na brněnské přehradě, na Bodamském jezeře - v bouři, za hrozné mlhy na Baltu, po klidné hladině jezera Rica pod Kavkazem, přesto jsem se tam bála nejvíc, na trajektu k Malému Lošijnu. na výletní lodi na Jadranu k ostrovu Pag, to jsem si nejvíc užívala. A několikrát po Vltavě v Praze.
Když jsem si přečetla článek, trochu jsem "záviděla" tu možnost a začala jsem přemýšlet, jestli jsem někdy byla na vodě. Sama jsem překvapená kolikrát! A to se opravdu vody bojím.
Děkuji ti, Zuzko, žes mi to svým pěkným zážitkem připomněla.
Eva Balúchová
29.8.2014 22:29
Já byla s voučaty na parníku na brněnské přehradě a taky se bylo na co dívat.Je fakt,že pohled z lodě na břeh je moc hezký,takový zvláštní,uklidňující.Modrá obloha,lesklá hladina vody a zelené břehy-nádhera.
Třeba se nám všem podaří příští rok plavbu zopakovat.
Marie Novotná
29.8.2014 19:06
Děkuji za připomenutí hezké plavby.Já byla s vnoučatama na lodi v Poděbradech.Mohu potvrdit,že z ,,vody"je pohled na břehy a okolí moc hezký a zajímavý.
Dana Kolářová
29.8.2014 16:06
Plavba lodí otevře zase jiné pohledy na pobřeží a mít loď jen pro sebe je jen umocní. Vaše pěkná hodinka na Vltavě mě připomněla moji pěknou hodinku na Máchově jezeře. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA