Soutěž Lady Sympatie: Za 5 minut 12

Soutěž Lady Sympatie: Za 5 minut 12

29. 8. 2014
Lady Sympatie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
"Holky",já vám všem strašně moc děkuji.Vaše "psaníčka"jsou úžasná,stejně jako vy a vaše přítomnost na těchto stránkách.Je mi ctí,že moje příspěvky vám přinášejí radost,povzbuzení a vaše sympatie.Nic víc si nemůžu přát. Vaše příspěvky lahodí zase mé dušičce.U některých se řehtám/nahlas a ráda/,jiné vyloudí úsměv nebo slzu.Děkuji za ně.Jste všechny Lady Sympatie !!! Vaše MM
Olga Štolbová
Magdalenko pro mě jsi už teď Lady sympatie, i když na papíře to není vůbec důležité, díky za všechna počteníčka, při všech mi bylo hezky.
Alena Vávrová
:-)) - milujete Francii ...... nerada umýváte okna a velmi zřídka žehlíte ...... Vy jste prostě můj člověk!
Lidmila Nejedlá
Paní Marie Magdaleno, čiší z Vás energie, upřímnost a optimismus. Jste skvělá. Vždy si z toho při čtení Vašich článků trošku uloupnu. Díky.
Jana Šenbergerová
Milá Máří Magdaléno. Vrozená skromnost a lenost mi nedovolily na takovou možnost ani pomyslet. O to víc mě překvapilo, ale i potěšilo, že jsem tento titul od vás dostala. Děkuji!
Jitka Chodorová
Paní Klosová,já bych vám dala hned titul Lady Sympatie, vaše prezentace na 60tce je nepřehlédnutelná,jste fajn babička,máte ráda moře a váš projev je sečtělý,inteligentní,a hlavně dovedete ostatní zaujmout.Máme společnou zálibu v mořích,doufám,že jsem taky dobrá babička,no a žehlím jen zřídka.
Libuše Křapová
A ještě - mně okna a žehlení nevadí. Nenávidím mytí nádobí - radši jsem si koupila myčku :) Spoustu věcí dělám "pod tlakem", to jsem nejvýkonnější. A vana plná horké vody s pěnou, jo, to je věc!
Libuše Křapová
Všem "akčním babám" držím palce. Škoda, že nemůžete vyhrát všechny.
Zuzana Pivcová
Ty jsi určitě holka, která budí sympatie, i když výjimky se u takového typu samostatné podnikavé ženy jistě najdou, že jí všichni nefandí. A když nevyhraješ, tak se nic neděje. V "37" si ještě můžeš na Lady počkat. :-)
Marie Magdalena Klosová
Milá paní Jano,Teprve teď jsem objevila na vašem profilu ty dvě letní pohodové básně.Létají v nich motýli a hvězdy.Poezie v poezii.Ale nenašla jsem,že byste se pokusila získat Lady Sympatie!To je škoda!Pro mě jí jste.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%