Všechny fotografie: Josef Sviták
Houbový ovar
5. 10. 2022Jistě každý ví, že na dobrém kuchařském výsledku se podstatnou částí podílí kvalitní suroviny. Takže nejlépe je vzít košík a vyrazit do lesa. Houby čistíme přímo tam, kde jsme je našli, ušetříme si spoustu práce při zpracování doma.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
9.10.2022 17:17
Dnes jsem byla na návštěvě u rodiny syna v blízké vesničce a také jsme si zašli na houby - dovezla jsem si překrásnou bedlu*, růžovky, suchohřiby, ale nejvíce tam bylo ne babek, ale přímo i mladších "babiček" * Díky moc za nádherné fotečky této pro mne dosud neznámé dobrůtky*
Soňa Prachfeldová
9.10.2022 09:20
Z hub se dají dělat samé dobroty a letos jsou lesy k nám více než štědré. Ne nadarmo se říká, že houby jsou maso chudých :-)
Dana Puchalská
6.10.2022 09:40
Vida, další zajímavý článek z archivu. Houbový ovar mám ráda. Naučila jsem se ho kdysi dávno podle Dr.Smotlachy.
Margita Melegova
5.10.2022 11:24
Parada, ale po tom co se muj houbar skulil z kopce s odrenym oblicejem a modrinami nemam na houbareni letos odvahu.
Soňa Prachfeldová
22.9.2014 14:15
Houbový ovar je pro mne novum, také jsem bláznivá houbařka a letos byl na mně pan Les moc moc hodný, kulajdu jsme jedla tři dny za sebou. Budu se muset vypravit do lesa a zkusit Váš recept!
Růžena Antlová
29.8.2014 18:55
Houbový ovar je určitě lepší než kus masa. Miluji houby a u nás stále rostou trávím v lese spoustu času a ráda z hub vařím takže díky za recept který obohatí můj jídelníček !! Jednička z hvězdičkou za báječný recept a nafocení postupu !!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA