Vlčí máky
1. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
23.4.2015 22:39
Krásné verše a vlčí máky pro maminku. Jedno takové nádražíčko, spíš zastávku, kde se to v létě máky červená, míjím, když jezdím z Nymburka na Prahu. Mamince k jubileu vše nejlepší, hlavně zdraví!
Hana Rypáčková
23.4.2015 10:19
Hezké setkání s rodinou při devadesátce maminky.Vzpomínám na 90 mojí maminky.Byly to její poslední narozeniny.
VANDA Blaškovič
23.4.2015 07:30
Milá Vladko, dovoluji si pogratulovat touto cestou Tvojí mamince k zítřejším 90. narozeninám. Nechť vlaky staví stále na malém nádraží Vašich životů. A nechť vlčí máky nikdy neodkvetou. Vanda.
Vladka Steinová
1.9.2014 15:34
Dobrý den, p.Zuzano, děkuji.Básničku jsem připravila v červnu,vychází z reálu,to nádražíčko je 50 km od Prahy směr západ, kde jsem vyrostla. Akde žije maminka.A lehce jsem na ni zapom..Moc děkuji Vladka
Zuzana Pivcová
1.9.2014 15:20
Už Vás začínám na první pohled rozeznávat jako autorku, Váš lehce posmutnělý tón a náznak rýmu. To je pro Vás příznačné a zde mezi ostatními jedinečné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA