Návrh ministerstva práce:
Důchod bude trvat až 21 let
9. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
22.6.2018 14:24
Četla bych raději nějaká pozitiva,než tohle.Depresivních situací nám sám život uštědřuje tak akorát.Tak proč se mám ,,těšit do letadla " ?
Libuše Křapová
25.11.2014 20:31
Jednou jsem četla takovou scifi povídku. Lidé byli podle věku rozdělení do kategorií po dvaceti letech. Ta první - 0 - 20 let byla určena pro děti a dospívající, dvacetiletí měli přikázáno vdát se či oženit s čerstvým čtyřicátníkem. Ve čtyřiceti je povinně rozvedli a museli si vzít ty dvacátníky. V šedesáti je naložili do letadla, že je převezou na ostrov, kde si už budou jen užívat všech vymožeností a radostí až do smrti. Z toho ostrova nebylo návratu, proč taky, své životní úkoly a práci pro společnost už přece splnili. Taky hrdina povídky konečně už nasedl do letadla. Těšil se na odpočinek, nedočkavě z okýnka vyhlížel ostrov. Jenže najednou se otevřela podlaha letadla, všichni ti šedesátiletí spadli do moře a utopili se :-(
Dagmar Soukupová
25.11.2014 20:09
Souhlasím s pí. Janou Šenbergerovou a mám stejnou otázku! Můžete mi to vysvětlit? Po překročení hranice 21 let přestanou důchodci dostávat peníze nebo je budou likvidovat rychleji?
Jana Šenbergerová
10.9.2014 19:57
A co když bude "požadované pásmo", překročeno?
V důchodovém systému bylo peněz dost, ale byly systematicky převedeny jinam.
Kdybych tušila, co čeká naše potomky, neusilovala bych o ně. A můžete mě klidně kamenovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA