Jak jsme fotily pro časopis
11. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
20.9.2014 03:20
Díky všem za příznivé ohlasy na reportáž, které jsme se jako modelky účastnily. Zůstaňte s námi a vězte - spáchaly jsme a páchati budem...
Naděžda Valková
19.9.2014 20:36
Milá Elen, krásně napsané !
Byly to dva nádherné dny, které jsme si pořádně užily.
Máme na co vzpomínat a jsem ráda, že se s Tebou opět mohu potkat a snad něco podniknout.
Děkuji všem zůčastněným a Tobě za pěkný článek.
Eva Balúchová
12.9.2014 21:12
Danielko,ty sis aspoň mohla vybrat pěkné oblečení,ale vidělas,že na mě to byl problém.
Ale třeba i tak ještě něco "spácháme".
Daniela Radková
12.9.2014 16:05
Vypadáte skvěle!!! Také bych ráda něco "páchala", ale s mou velikostí 32-34 a výškou 158 je to prý téměř nemožné. To je mi fakt dost líto. Mít postavu dívenky v mém věku se na takové akce moc nehodí.Alespoň jsem si to však užila v OC ČM. Díky!
Marie Magdalena Klosová
11.9.2014 20:19
Gratuluji vyvoleným a doufám,že na i60 bude pořád co páchat!
Zuzana Pivcová
11.9.2014 19:56
Myslím, že na celých akcích je právě nejdůležitější ta uvolněná radostná atmosféra, která se pak odráží i ve vystupování žen. Od našeho prvního pokusného vystoupení, kdy nebylo moc z čeho vybírat, se už zase postoupilo hezký krok kupředu. Je to tak správné a doufám, že v tomhle duchu se pojede i nadále.
Lidmila Nejedlá
11.9.2014 15:57
Ano, propagujte módu pro seniorky. Nejen, že Vám sluší oděvy, ale umíte se i patřičně sebevědomě tvářit.
Jen tak dál.
Eva Balúchová
11.9.2014 15:01
Jsem ráda,že jste nám aspoň malinko přiblížila atmosféru při focení.Musela to být příjemná práce a je vidět,že v butiku Magic Helena bylo z čeho vybírat.
Sluší vám to.
Jana Šenbergerová
11.9.2014 14:27
Pěkný příspěvek. Milé dámy, jen páchejte, co se ještě dá. Moc vám to sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA