Jsou motýli poslové
mezi nebem a zemí?
13. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
30.3.2015 23:06
Před několika lety jsem byla u své dcery, která si zařizovala zahrádku u svého nového domu. Obdivovala jsem, co už tam za krátký čas vyrostlo a vykvetlo a v tom jsem zatajila dech - jeden z kvetoucích keřů byl doslova obsypán motýli nejrůznějších barev. Nevyznám se v jejich jménech. ale byli nádherní. Dcera mi řekla, že keři se také říká "Motýlový keř".Bylo to nádherné.
Helena Polesná
27.3.2015 01:17
Motýlky mám ráda a těším se na leto vždy pohladí po duši a potěší oko.
Zoja Sedláčková
3.2.2015 11:51
My máme také hezký motýlí zážitek. Když jsme v kostelíku v Rokoli křtili nejstaršího vnuka, najednou se z klenby snesl motýl a usedl Vojtíkovi na čelo. Seděl a vnuk se ani nerozplakal. Pak se vznesl, zakroužil a odletěl. bylo to hodně zvláštní.
Radoslava Šimarová
3.2.2015 10:07
Seděla jsem s dcerou u tatínka,který právě zemřel,seděly jsme a loučily se v tichosti,když v tu chvíli se z okna ozvalo lehké šumění,odtáhla jsem záclonu, otevřela okno a v duchu věděla,že je to jeho duše, která se potřebuje vydat na dalekou cestu. Sedla jsem si zpět, po chvíli vyletěl ze záclony krásný motýl, proletěl se několikrát po pokoji a vyletěl z okna ven,byla to babočka paví oko. Vyprávěla jsem vnoučatům,jak tento motýlek pomohl dědečkovu dušičku odnést do nebe, v létě na mě děti volaly, babičko, honem pojď ven, přiletěl se na nás podívat děda.
Eva Krausová
2.2.2015 16:35
Po dlouhém čase jsem se ocitla jistě ne náhodou na těchto stránkách a hned čtu o motýlech. Souhlasím, jsou to poslové našich zesnulých, když mi zemřel otec, vnímala jsem je jak nikdy před tím. Nyní, když už nemám ani maminku, se mi také zjevují, ale i ptáčci, o kterých si myslím, že jsou také posly nebe...A nemyslím jen sýkorky, které krmím, ale i ptáčci v lese ap. Myslím, že když člověk ztratí své blízké, které miloval, že víc v životě vnímá vše kolem sebe, hlavně přírodu, věci mezi nebem a zemí, lásku a dobro.Eva
Hana Práglová
5.11.2014 20:58
Velmi hezké a zajímavé čtení.I já věřím na motýly mezi nebem a zemí....
Marie Magdalena Klosová
14.9.2014 20:15
Děkuji,Zuzko.Vím,že to tak má být a jsem ráda,že se mi to podařilo.Můj život s mužem sleduje jednu linii,nezapomínám,vzpomínám,ale netruchlím.Prostě TO TAK MÁ BÝT.Druhá linie plyne rovnoběžně s tou první.Chci žít s mužem,jinak to ani neumím.A daří se to.A já jsem za to vděčna.Přála bych to všem v obdobné situaci.
Zuzana Pivcová
14.9.2014 18:03
Ještě Ti chci, maří Magdo, napsat, že nesmírně obdivuji Tvůj přístup ke ztrátě milovaného člověka. Kdysi mi řekla jedna senzibilka: Rozloučit se, poděkovat za vše hezké a propustit do jiných sfér, nevázat jeho duši neustále zde svým smutkem a pocitem, že bez něj nemůžu být. Jen velmi nechápavý člověk by Tě mohl kritizovat za to, že žiješ radostně a s jiným člověkem. Já k těm nechápavým rozhodně nepatřím a moc Ti nynější radostný život přeji. Hodně jsem se od Tebe za tu krátkou dobu poučila.
Zdeňka Vítková
14.9.2014 14:20
Již několikrát jsem ti Marie psala, že máš dar slova a tvoje řádky umí pohladit na duši.Zbytek jsem ti napsala do vzkazu.Zdenka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA