Sedmé nebe po francouzsku

Sedmé nebe po francouzsku

31. 1. 2015
Francie gastronomie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Holky,děkuji za pochvaly,mám radost,že jste nakoukly,smlsly a napsaly.
VANDA Blaškovič
..o la la , labužnice jak má být !....bezva MM ! hmmmm...:))
Olga Štolbová
Magdalenko, přečetla jsem Tvé francouzské menu a ač velmi ráda jím, asi se tam nevydám. Ale na Tvé vycházky se vydávám ráda, jsem víc na tu přírodu. Dík...***
Marie Magdalena Klosová
Olinko,ráda Tě vidím na našich stránkách.Intenzivně jsem na Tebe myslela.A zvu Tě na francouzské menu.mm
Marie Magdalena Klosová
TO se nedá doma připravit!Ani bych se o to nepokoušela!!! Ale až našetříme,zopakujeme! Je to opravdu ZÁŽITEK !A to já na jídlo moc nejsem.
Zoja Sedláčková
Vaše články mne vždycky potěší. Vždy jsou krásně emotivní. Také ráda objevuji cizí kuchyně. Protože nejčastěji jezdím na řecké ostrovy, tak mám s touto kuchyní největší zkušenosti. Pak se doma pokouším některé ňamky vytvořit. Kupodivu to občas i vyjde.
Lidmila Nejedlá
M.Magdalenko, vaříš doma francouzská jídla? Jíš šneky? Ochutnala jsi lanýže? Připrav si do Poděbrad odpovědi.
Lidmila Nejedlá
Tedy Magdalenko, to jsou chutě, krásně jsi nás naladila. Ale kdo mi to uvaří...
Hana Rypáčková
Ano, krásně popsané, barvitě a cítím v ústech chutě. Pórko brokolicové pyré...To si dám říci....
Zuzana Pivcová
Ano, Ty si takové kulinářské hody můžeš dovolit. Pro mě je francouzská kuchyně bohužel takřka neznámá, takže jsem si zamlsala alespoň v duchu (ráno můžu) a chválím nejen nabídnutý zážitek, ale samozřejmě Tvůj trvalý citový vztah a vyjadřovací schopnosti, které nám pak toto vše tak hezky zprostředkují.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%