Když modrobílá dohořívá
22. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.5.2015 08:56
A před námi je zase léta čas ... koloběh života naplnil se zas.
Hezká básnička.
Lidmila Nejedlá
23.9.2014 09:54
Ano, hezky jste napsala, že nám zůstanou vzpomínky na léto, i když nejsou jen hřejivé. Hezké rozloučení.
Jarmila Peerová
22.9.2014 20:51
I když modrobílá dohořívá,teplé barevné tóny nastupují,mlžné opary ozdobí rána a já chválím Jituško tu příjemnou,milou a něžnou básničku,která mává létu na rozloučenou...napsala jsi to moc pěkně...
Zuzana Pivcová
22.9.2014 18:51
je to trochu teskné pomyšlení,ale je to zároveň i zákonité, přírodou dané. A Ty se té přírodě umíš moc hezky přiblížit.
Olga Štolbová
22.9.2014 18:08
Jíťo, krásné rozloučení s létem, ale on ten barevný podzim má také něco do sebe.
Jana Šenbergerová
22.9.2014 15:31
Už je to tak, Jitko. Obloha bývá zas už černošedá a modrobílou aby člověk hledal. Dnes se u nás úspěšně střídají obě kombinace a mezi nimi občas vykoukne slunko zlatovlasé.
Soňa Prachfeldová
22.9.2014 14:27
Však letní čas přijde zas, čas proměny je věčný a buďme mu za to vděční ... krásné !
Zdeňka Vítková
22.9.2014 12:04
Hezké rozloučení s létem Jitko, bude mi také smutno!Zvlášť, když se dívám na moje foto Pálavských vrchů a Mušovských jezer.Třeba až tam brzo na jaře či v létě zase budu koukat brzo ráno na tuhle krásu,pořídím možná nejen nové fotografie,ale třeba mě i něco napadne a podělím se o to i s Vámi všemi.Děkuji redakci za dobrý nápad .
Marie Magdalena Klosová
22.9.2014 11:32
Právě včera jsem si posteskla,že by jaro,léto mělo trvat déle.Vždyť teprve před nedávnem kvetly kaštany,teď už padají.Je v tom vždy kus melancholie,ať se tomu bráníme nebo ne.Ale je tu i záruka,že se to zase zopakuje.A pak,každé období má svá kouzla.Tak přeji krásné podzimní dny,milá Jitko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA