FOTO: archiv autorky
Mých patnáct podzimů
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
27.9.2014 14:12
Milá Růženko, už jen to, že kam se vrtneš, mají Tě lidé rádi, hovoří za vše. Jsi bojovnicem všestranně nadaná žena a kamarádka největší, proto Ti dnes a denně přeji těch podzimů ještě celou řadu. Co bych si bez těch našich denních "svodek" počala :-)!
VANDA Blaškovič
27.9.2014 13:27
...minimálně ten puget z česneku za tu námahu stál....:)) Děkuji za milou povídku. I Vaše fota mají duši.
Krásné. Vanda.
Jitka Chodorová
27.9.2014 13:26
Růženko,chyběla jsi tady na 60tce,jsem ráda,že jsi napsala příspěvek,přeji ještě hodně krásných podzimů,ale i hodně houbařských úlovků a hlavně to zdravíčko.
Jana Šenbergerová
27.9.2014 13:19
Růženko, jste důkazem toho, že máme na mnohem více, než na co se někdy cítíme. Jen ten, kdo se dobrovolně nevzdá, má šanci uspět. Vy jste to dokázala. Je vidět, že práce nejen šlechtí, ale také pomáhá žít. Krásně si svůj vybojovaný život užívejte.
Růžena Antlová
27.9.2014 13:18
no byl tam můj vnuk který fotil a smála jsem se tomu jak se pak z té zeme zvednu .
Eva Balúchová
27.9.2014 13:13
Jak se dívám na Váš šťastný úsměv,to tam muselo být ještě něco krásného nejenom hříbek.:-))
Eva Balúchová
27.9.2014 12:48
Jste silná žena,obdivuji Vás co jste všechno zvládla.Vypořádat se s depresí muselo být hodně těžké.Přeji Vám hodně zdraví a radosti ze svých blízkých.Určitě i oni mají radost z Vás.
Svatava Páleníková
27.9.2014 12:44
Dojala jste mě, paní Růženko. Ve všech vašich článcích je vždy cítit ta opravdová radost ze života. Tak ať vás vaše rodina i vaše nesčetné koníčky těší ještě hodně dlouho!
Libuše Křapová
27.9.2014 10:08
Růženko, přeji vám, ať je těch podzimů ještě nesčetně. Dokázala jste se poprat s nemocí i sama se sebou. A to se cení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA