Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
1.10.2014 16:53
Milá Inko,jsi šikovná ženská.A mládí Tě jen tak neopustí.Fandím Tvým aktivitám a přístupu k životu.Video je moc pěkné,můžeme ho používat pro nácvik Pozdravu Slunci.Díky.
VANDA Blaškovič
1.10.2014 12:48
...Děkuji Inko, ráda ho budu někdy sdílet s Vámi....:) Vanda
Inka Ratajová
1.10.2014 12:45
Bydlím v Lokti u Karlových Varů a tady také vedu kurzy. Video jsme s kamarádkou natáčely právě v našem nádherném přírodním amfiteátru pod hradem. A na Vás, paní Vando, je vidět, že Vám Pozdrav slunci prospívá ... :-)
VANDA Blaškovič
1.10.2014 12:38
Inspirující, kde vedete kurzy paní Inko? Já dělám každé ráno pozdrav slunci již roky a tím pádem jsme kamarádi...:) Zdravím a děkuji. Vanda....myslela jsem kamarádi se sluníčkem, ale ráda budu i s Vámi...:)
Inka Ratajová
30.9.2014 08:47
Všem Vám děkuji za Vaše ohlasy, moc mne to potěšilo. Reguji až dnes, protože jsem byla "mimo civilizaci" :-). Chtěla jsem tímto mým příspěvkem do soutěže prezenovat ani ne tak sebe, ale moji zálibu v józe. Dle mého názoru je zázračná. Do mých kurzů přichází dámy a pánové různého věku a tělesné kondice, a za půl roku se sami nestačí divit - a to je moje radost. Ať už tuto soutěž vyhraje kdokoli, budu šťastná, pokud mé video bude někoho inspirovat, aby vzal své zdraví a tím i kvalitu života do svých rukou. Nikdy není pozdě začít! Všem přeji krásný, barevný podzim :-)
Dagmar Pravečková
29.9.2014 13:19
Milá Inko, děkuji že jsem tě mohla díky i60 v Praze poznat. Už tam jsem věděla, že jsi vyjímečná žena. A je to tak. Nejsem a ani jsem nikdy neměla tak pružné tělo jako ty. Je to zážitek se podívat na tvé video, s jakou lehkostí jógu prezentuješ. Jsem ráda, že jsi do videa zahrnula i můj oblíbený Pozdrav slunci. A tak tě budu mít vždy před očima coby "VZOR", když budu svoji sestavu cvičit. Díky. Zdraví Dáša z Brna
Zuzana Pivcová
29.9.2014 07:18
Je to úžasné. Jenže s tímhle bych těžko začínala teď, to je výsledek dlouholetého přístupu k životu.
Hana Šorejsová
28.9.2014 21:41
Inka byla jedna z nejmilejších a skromných žen na přehlídce na ČM, její video je důkaz jejího pozitivního a nádherně nabíjejícího projevu. Inko moc hezké !
Eva Balúchová
28.9.2014 19:06
Inko,nádhera!Seš moc šikovná.
Růžena Antlová
28.9.2014 17:57
Super !
Načíst starší příspěvky