FOTO: Poskytnuto z osobního archivu M. Holcové
Milena Holcová: Myslela jsem, že milostný život končí po čtyřicítce
4. 10. 2014V poslední době píše o ženách, které už mají něco za sebou. Ŕekněme, ženách zralých. Což v české literatuře není zrovna obvyklé. Její poslední knížka Láska v moll navíc zbourala jedno tabu: její hrdinové, kterým je přes šedesát, se v ní milují. Dost se o ní kvůli tomu mluví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
27.10.2014 13:50
Zajímají mne různá zpracování vztahů mezi lidmi "našeho věku", ve filmech /viz článek http://www.i60.cz/clanek_9119_filmova-gurmanka.html#.VE4-uiKG958/ a nebo knihy např. Čtvrtky v parku. Proto, když jsem asi před měsícem našla článek o nové knize paní M.Holcové, hned jsem si ji zakoupila. Bohužel, Láska v moll mne nechytla za srdce. Zajímavé téma, ale zpracování se mi nelíbilo. Docela by mne zajímal názor dalších čtenářů, pokud to někdo četl....
Jana Šenbergerová
4.10.2014 19:33
Do čtyřicítky jsem na něj neměla čas ani chuť, po šedesátce si ho konečně užívám. Totéž přeji i vám. :-)
Eva Balúchová
4.10.2014 15:50
Líbí se mí knížky paní Holcové,obdivuji jejich dovolené na divoko.Možná bych jednu zkusila,ale pak bych asi taky nezvládala jako její vnučka :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA