Vanda Blaškovičová: žiji dva
životy, v Česku a na Hvaru
2. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
5.1.2015 07:41
...jéé Aleno, Ty jsi se vrátila nyní v zimě do teplých krajin? Děkuji ! Ale to víš...tvojim růžovým šatům v Šedesátce! nemůžu konkurovat...no a kde máš ty vytetované tlapičky ?...:) ukážeš?..:)
Alena Tollarová
4.1.2015 22:07
Taky bych si docela dobře uměla představit žít půl roku tady a půl roku u moříčka. Musí to být opravdu pestrý život. Prohlížela jsem si Tvoje fotky, Vando. Jak ze světa, tak z domova. A koukám, že jsi si do země za velkou louží vzala růžovou pláštěnku. A moc se mi líbí fotka tlapiček z kamínků, já je totiž mám vytetované. :)
VANDA Blaškovič
26.10.2014 13:47
Zdeňko a ostatní milí z i60 !
Moře léčí a tak doufám, že se setkáme nejenom zde ale i "tam!". Napište mi, budu ráda. Myslím že bysme byli docela dobrá "banda". Vaše Vanda.
Zdeňka Vítková
12.10.2014 19:17
Mooooooc by se mi líbilo bydlet u moře,ale musí mně postačit jen moje "moře" na Mušovských jezerech.Budu se těšit na další články i fota od tebe
VANDA Blaškovič
3.10.2014 18:22
Ahoj Evo, určitě se mi tady bude líbit. Fotkama neprezentuji sebe ale zejména atmosféru, která z fotek dýchá...chybička se vloudila...ale uvažuji o tom, že založím album s fotama akceptujícíma autorská práva.
Některá tato fota jsou opravdu úžasná a bylo by škoda je nesdílet...jsou totiž pro radost nebo neuvěřitelná..tak až budu mít čas. Jinak děkuji, že se Vám moje fotečky líbí, povzbudili jste mne. Vanda.
Eva Balúchová
3.10.2014 08:59
To mě mrzí Vando,máš své fotky pěkné,myslím,že nebylo třeba se prezentovat s fotkami staženými z internetu.
Třeba se mýlím,ale i60 není o tom kdo je nekrásnější a umí nejhezčí fotky a vůbec je nej.
Je tady parta šikovných seniorů,kteří se rádi potkávají a podělí se o to co se jim podařilo.
Nechci psát rozumy,nejsem tady dlouho a jsem ráda,že si můžu přečíst zajímavé články a poznala jsem pár dobrých duší.
Tak ať se ti tady taky líbí.
VANDA Blaškovič
2.10.2014 22:57
Vážení, moc se omlouvám, udělala jsem chybu. Byla jsem upozorněna, že na svém profilu bych měla mít jen vlastnoručně focená fota. Mám tam i takové fotografie, která jsem dostala od přátel nebo stáhla, protože se mi líbily. Myslím že nebudu jediná, kerá má některá fota stažená. Jdu vymazat co tam nepatří...zkontroluji to a budu vkládat jen mnou focené fotky. Ještě jednou omluva všem. Vanda
Miroslav Štorch
2.10.2014 22:32
Máte opravdu některé snímky velmi pěkné. Máme v Chorvatsku blízké příbuzné, kteří mají vilku na pobřeží Jadranu a navrhnu jim, zda by nás tam nechali přes zimu, protože tam oni nebývají. Vrbosku znám, protože je kousek od Jelsy. Jezdíme často na Hvar z Drveniku na Sučuraj. Dobrý námět na dvojí život, i když i na Jadranu padá v zimě sníh. Není to Mallorca nebo Kanárské ostrovy.
Jana Šenbergerová
2.10.2014 22:09
Vando, je moc príma, že se s námi všemi o své lásky podělíš. I mně se moc líbí tvůj Strom v oblacích.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA