Krásný týden v Karlově Studánce
11. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
13.10.2014 13:22
Potvrdím, že vše napsané a nafocené je pravda pravdoucí. Sqělí lidé, počasí super, ubytování a stravování bez chyby...co víc si přát? Snad si i Hanka trochu odpočala, protože starat se o celou kopu kuřátek, to je na jednu mámu slepičku zabíračka!!! A ona to zvládá s přehledem!
Hana Práglová
12.10.2014 21:40
Mirku,vzduch v Bohumíně a Ústí (kam jsme často jezdili k rodině) je asi na stejné úrovni!K.Studánka má údajně vzduch na úrovni ALP.Doufám,že jsme se ho nadýchali dost.Zojo,naše Radnice jde našim seniorům na ruku víc,než dobře!!!!!!A myslím si,že i když bude na ved.místě kdokoliv,našich seniorů si bude vážit stejně jako jiní!! Jsme za toto vděčni a vážíme si toho!!!!
Zoja Sedláčková
12.10.2014 12:20
Přidávám se ke slovům chvály. Bylo tam moc fajn a ráda jsem s vámi po dvou letech znovu pobyla. Klub důchodců v Bohumíně funguje perfektně, hlavně Hančinou zásluhou. Ale mají štěstí i na představitele města. Radnice jim dost vychází vstříc. Koukala jsem, že starosta opět zabodoval, tak doufám, že spolupráce bude pokračovat k oboustranné spokojenosti.
Miroslav Štorch
12.10.2014 12:05
Hezký článek o Jeseníkách a známých lázních. Často jsme jezdili na chatu Barborka a chodili pěšky dolů do Karlovy Studánky i jinak do Lázní Lipová atd. Bohužel jsem kdysi bydlel v Ústí nad Labem, kde bylo znečištěné ovzduší asi stejně jako v Ostravě a Bohumíně. Čistý vzduch se bohužel nedá nakoupit a ten horší vzduch v některých měsících se musí nějak ve městech přežít. Tak přeji ať se vám podaří mít co nejvíce hezkých dní bez smogu i v Bohumíně. Teď bydlím v lesích u Orlických hor a vážím si čitého vzduchu.
Jaroslava Handlová
12.10.2014 11:52
Hanko, už se mi po Tvých příspěvcích stýskalo. Ale Karlovou Studánkou jsi opět zabodovala. Vzpomínka na tamní staré dřevěné stavby, tvořící nezaměnitelný kolorit malých lázní
i příjemná atmosféra pěkně ožívá na Tvých fotkách. Díky!
Jindřiška Dvořáková
12.10.2014 00:02
Milí přátelé, naše Hanička pečuje o svá seniorská "kuřátka" tak obětavě, že to nemá obdoby. Mimochodem, bohumínští senioři jsou bezvadná parta, pohodoví, přátelští, no zkrátka prima. A nás "inteneťáky" mezi sebou přijímají jako bychom mezi ně patřili odjakživa. Bylo milé opět se setkat s Alenkou, Maruškou, Zojkou, Květuškou, Evičkou... Díky, Haničko! Všem známým říkám, že ten týden v Karlově Studánce byl po Krymu moje nejhezčí dovolená v životě. Je tomu tak. Abych nezapomněla - zdravím své spolubydlící Mirku a Jožku! Hanička vyřídí.
Hana Práglová
11.10.2014 22:19
Já tyto informace někam zveřejńovala.Ale to už je dávno...na příští rok bychom se třeba(budeme-li schopni,zdravíí a ochotní)mohli společně domluvit.uvidíme!!!Budu si to pamatovat!!!
Marie Novotná
11.10.2014 21:56
Zaspala jsem termín,asi by se za vámi přijelo podívat více i60tníků,jen to nevěděli,že tam jsi.Tak třeba někdo udělá druhé setkání i60ky a tam se sejdeme ,,starý známí i60tky".
Hana Práglová
11.10.2014 21:48
Díky všem za komentáře.Pokud se budete příště někdo chtít přidat,tak to po mé nabídce klidně využijteZuzko,mám spoustu zážitků,o které bych se s vámi všemi ráda podělila.Ale spousta rodinných problémů a starostí mi zkracuje čas.No,všechno snad někdy stihnu!!!!
Zuzana Pivcová
11.10.2014 20:16
Už dlouho jsem si, Hanko, říkala, že tu nejsou Tvé "seniorskoklubové" cestopisy. O to víc se raduji, že Tě to nepustilo, ani organizování zájezdů, ani psaní. A vyprávění i fotky se mi moc líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA