Vernisáž fotografií: 
Moje láska a chlouba

Vernisáž fotografií:
Moje láska a chlouba

14. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Roubalová
Danielo, kdyby bylo takových lidí více, na Zemi by byl RÁJ. Znám tě dost dlouho na to, abych mohla říct, že patříš mezi lidské Anděly. Tvoje fotografie vyjadřují tvoji Duši a z ní pramení tvoje chování vůči všemu a všem, co je na Zemi. Jsi krásná čistá Duše a proto je vše co děláš tak působivé a taky tvoje zahrada tak krásná. Je za tím nejenom láska a cit, ale taky neobyčejná pracovitost
Svatopluk Ostrý
Znám Danielu ze školy - U3V. Je zvláštní, kde se v tom štíhlém těle bere ta nezdolná energie. Zahrada je nádherná, jistě bylo vynaloženo mnoho sil a hlavně lásky. Přeji, aby přinášela štěstí a naplnění jak majitelce, tak okolí, přátelům i třeba jen kolemjdoucím.
Soňa Prachfeldová
Máte být právem na co hrdá, výsledek nádherný díky Vašim rukám , péči a nápadům, smekám, moje díla jsou trochu chaotická, ale také je miluji
Naděžda Cimbalníková
No prostě krása.I ten příspěvek nemá chybu, je to opravdu dojemné a přesto autorka neztrácí víru v život a žije ho naplno a užívá si každé maličkosti v přírodě .
Olga Štolbová
Krásné vyprávění, krásná zahrada a zřejmě šťastná a spokojená ženská. Fandím a trošičku závidím, ale je to zabíračka, co? ***
Zoja Sedláčková
Nádherná zahrada, krásně o ní i píšete. Musí být radost tam trávit čas, ať při práci nebo při zaslouženém odpočinku.
VANDA Blaškovič
Dobrý večer, přiznám se, že jsem si zatím prohlédla jen fota - náádherá nejen zahrada ale i Vy Danielo! Gratuluji !
Zuzana Pivcová
Vaše symbióza se zahradou je dokonalá a určitě se navzájem nabíjíte blahodárnou energií.
Jana Šenbergerová
Máte nádhernou zahradu a krásně vám kvetla yucca. To muselo být vůně!
Daniela Radková
Všem vám MOC děkuji ! Musím přiznat, že mi při čtení komentářů tečou slzy štěstím a radostí ( a smutkem, že můj muž to vidí už jenom z nebe). Až se budete toulat severní Moravou, dejte vědět, ráda Vás na zahradě přivítám a pohostím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%