Vernisáž fotografií:
Moje láska a chlouba
14. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Roubalová
15.10.2014 18:10
Danielo, kdyby bylo takových lidí více, na Zemi by byl RÁJ.
Znám tě dost dlouho na to, abych mohla říct, že patříš mezi lidské Anděly. Tvoje fotografie vyjadřují tvoji Duši a z ní pramení tvoje chování vůči všemu a všem, co je na Zemi. Jsi krásná čistá Duše a proto je vše co děláš tak působivé a taky tvoje zahrada tak krásná. Je za tím nejenom láska a cit, ale taky neobyčejná pracovitost
Svatopluk Ostrý
15.10.2014 14:07
Znám Danielu ze školy - U3V. Je zvláštní, kde se v tom štíhlém těle bere ta nezdolná energie. Zahrada je nádherná, jistě bylo vynaloženo mnoho sil a hlavně lásky. Přeji, aby přinášela štěstí a naplnění jak majitelce, tak okolí, přátelům i třeba jen kolemjdoucím.
Soňa Prachfeldová
15.10.2014 13:16
Máte být právem na co hrdá, výsledek nádherný díky Vašim rukám , péči a nápadům, smekám, moje díla jsou trochu chaotická, ale také je miluji
Naděžda Cimbalníková
15.10.2014 13:09
No prostě krása.I ten příspěvek nemá chybu, je to opravdu dojemné a přesto autorka neztrácí víru v život a žije ho naplno a užívá si každé maličkosti v přírodě .
Olga Štolbová
14.10.2014 22:20
Krásné vyprávění, krásná zahrada a zřejmě šťastná a spokojená ženská. Fandím a trošičku závidím, ale je to zabíračka, co? ***
Zoja Sedláčková
14.10.2014 21:36
Nádherná zahrada, krásně o ní i píšete. Musí být radost tam trávit čas, ať při práci nebo při zaslouženém odpočinku.
VANDA Blaškovič
14.10.2014 21:24
Dobrý večer, přiznám se, že jsem si zatím prohlédla jen fota - náádherá nejen zahrada ale i Vy Danielo! Gratuluji !
Zuzana Pivcová
14.10.2014 20:29
Vaše symbióza se zahradou je dokonalá a určitě se navzájem nabíjíte blahodárnou energií.
Jana Šenbergerová
14.10.2014 19:02
Máte nádhernou zahradu a krásně vám kvetla yucca. To muselo být vůně!
Daniela Radková
14.10.2014 13:55
Všem vám MOC děkuji ! Musím přiznat, že mi při čtení komentářů tečou slzy štěstím a radostí ( a smutkem, že můj muž to vidí už jenom z nebe). Až se budete toulat severní Moravou, dejte vědět, ráda Vás na zahradě přivítám a pohostím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA