Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"
13. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Fuksová
27.10.2014 09:18
Alenko, sestavila jsi to moc hezky, ale nejvíc se mi líbí ten název - Obcologie :-) V některých příspěvkách níže jsem četla o připisování háčků nebo i písmen, tak se mi vybavila jedna fotka (sice z internetu, ale mám to tady blízko): směrové tabule "Rudná" a "Chýně" nad sebou, u první připsáno "Ne-" a u druhé "T-" ...
Václav Šmíd
26.10.2014 22:50
Jo Aleno nezapomeň, cca 30 km na sever od své=ho bydliště narazíš na obec Vinné, samo o sobě hezké, dokud tam dobráci nepřipíšou na začátek velké S a na konci neudělají z čárky háček. Napsáno pravou a levou prackou z Prackovic... než jsem opravil překlepy,zalezl bych studem o 4 km dál do obce Zálezly
Zdeněk Tošner
26.10.2014 22:43
Kdo by to řekl, že z vesnic je příběh nešťastné lásky. Super nápad a provedení
Václav Šmíd
26.10.2014 22:42
Dobrý, jen mi jako méně slušnému tvorovi chybí bydliště Heleny Vondráčkové
Majda Dolejší
26.10.2014 22:28
Kdo umí, umí, kdo neumí, tak ať "kouká"! Já koukám a moc se mi to Alenko líbí!
Vladka Steinová
25.10.2014 08:14
Dobrý den, pěkně napsáno a zajímavý námět.Znám jen Kozlovice a Medonosy.Váš záměr pobavit a zaujmout se povedl!
Dana Čiháková
23.10.2014 13:01
Ahoj, je to moc pěkné, také mě vždy pobaví nezvyklé názvy.
Nechápu, jak se někdo může nudit, je vidět, že Tebe to nikdy nepotká. Fandím Ti !
D.
Miroslava Neubertová
20.10.2014 17:11
Ahoj Alenko, skvělá prezentace :-) . Zavítej také k nám do Lenešic si zalenošit :-)
Hana Rypáčková
20.10.2014 10:58
Já zas jedno dítě v Bubovicích a druhé v Močedníku.Za dalším jezdíme přes Skořici.Asi by to bylo na krásné a dlouhé povídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA