Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"

Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"

13. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Fuksová
Alenko, sestavila jsi to moc hezky, ale nejvíc se mi líbí ten název - Obcologie :-) V některých příspěvkách níže jsem četla o připisování háčků nebo i písmen, tak se mi vybavila jedna fotka (sice z internetu, ale mám to tady blízko): směrové tabule "Rudná" a "Chýně" nad sebou, u první připsáno "Ne-" a u druhé "T-" ...
Václav Šmíd
Jo Aleno nezapomeň, cca 30 km na sever od své=ho bydliště narazíš na obec Vinné, samo o sobě hezké, dokud tam dobráci nepřipíšou na začátek velké S a na konci neudělají z čárky háček. Napsáno pravou a levou prackou z Prackovic... než jsem opravil překlepy,zalezl bych studem o 4 km dál do obce Zálezly
Zdeněk Tošner
Kdo by to řekl, že z vesnic je příběh nešťastné lásky. Super nápad a provedení
Václav Šmíd
Dobrý, jen mi jako méně slušnému tvorovi chybí bydliště Heleny Vondráčkové
Majda Dolejší
Kdo umí, umí, kdo neumí, tak ať "kouká"! Já koukám a moc se mi to Alenko líbí!
Vladka Steinová
Dobrý den, pěkně napsáno a zajímavý námět.Znám jen Kozlovice a Medonosy.Váš záměr pobavit a zaujmout se povedl!
Dana Čiháková
Ahoj, je to moc pěkné, také mě vždy pobaví nezvyklé názvy. Nechápu, jak se někdo může nudit, je vidět, že Tebe to nikdy nepotká. Fandím Ti ! D.
Hana Beránková
A co takhle pozdrav z Hrobu? :) dobrý nápad
Miroslava Neubertová
Ahoj Alenko, skvělá prezentace :-) . Zavítej také k nám do Lenešic si zalenošit :-)
Hana Rypáčková
Já zas jedno dítě v Bubovicích a druhé v Močedníku.Za dalším jezdíme přes Skořici.Asi by to bylo na krásné a dlouhé povídání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%