Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"
13. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Vyskočilová
17.10.2014 16:12
Skvělý nápad a výborné zpracování. I z názvů obcí se dá připravit zajímavá prezentace.
Marie Bartošová
16.10.2014 14:48
Také mám ve svém fotoarchivu podobné lahůdky, ale takhle vtipně je sestavit, to mne tedy nenapadlo. Pobavila jsem se, díky!
Ursula Švecová
15.10.2014 14:06
Dobrý nápad, dobrá inspirace Alenko. Myslím, že vznikne nová forma turistických deníků, kam nebudeme vlepovat turistické vizitky, ale fotografie s názvy obcí a měst. Možná jsi také přispěla ke vzniku geoznačingu....
Ilona Havalová
15.10.2014 13:34
Alenko, super nápad a velmi nevšední. Jsi velmi pozitivní člověk a tak neváhej šířit elán a veselou náladu všude kolem sebe. V dnešní uspěchané době je potřeba se umět zastavit, oddechnout a usmát se. Máš prima manžela, který je ti po boku a velkou oporou a provází tě. Těším se na další nápady.
Soňa Prachfeldová
15.10.2014 13:00
Dobrý nápad, naše čeština je opravdu mnohotvárná u Nepomuku je odbočka na Soběsuky a na druhé s soustavně přidělávají háček ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA