Moje vernisáž fotografií:
Na tváři mě lechtá babí léto
16. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.10.2014 13:56
Také mám ráda podzim a ten váš "fotografický" je moc povedený. Máte nejen dar vidění, ale i tvoření. "Vodní architektura" mi připomněla Gaudího. Paráda! Líbila se mi už vaše Fota dne.
Alena Vávrová
16.10.2014 12:29
Nááádhera!! - navíc z matičky Prahy, od vody a s barevnými doteky babího, neboli indiánského léta, které mám také moc ráda. A nesmím zapomenout na ty lidičky! 1*****
Marie Bartošová
16.10.2014 11:50
Tohle nejsou jen tak fotografie, tohle už je umění! To seifertovské chvějivé zrcadlení je excelentní. Bravo!
Hana Rypáčková
16.10.2014 11:43
Nádherné záběry.Málokdy mi připadá Praha tak rozjásaná.
A to by měl být pochmurný podzim?
Svatava Páleníková
16.10.2014 11:29
Nádherné fotografie. Kvalitou snímků asi zatím nejlepší vernisáž.
Milada Salajková
16.10.2014 11:29
Vámi ukázáná krása Prahy vyráží mě nepražákovi dech. Díky za podívanou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA