Lidé vydrží na Marsu pouze
68 dnů. Pak začnou umírat
17. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
18.10.2014 14:52
Rád se dívám na snímky z Marsu a těším se, že se snad dožiji záběrů, kdy tam budou chodit lidé. I když někteří bez návratu. http://www.exoplanety.cz/2012/12/30/nove-fotografie-z-marsu-curiosity-drti-kameny/
Jana Šenbergerová
18.10.2014 13:21
Teď vidím, jak je snadné něco zašmodrchat. Pane Miroslave, nejsem vůbec vztahovačná, jen jsem neuvedla, že odpovídám na otázku pana Tomáše. O nedostatek civilizace bych se rozhodně nebála, kdybych letěla mimozemským plavidlem za civilizací, kterou si ani v nejbujnějších snech a představám nedokážeme představit. :-)
Miroslav Štorch
17.10.2014 23:44
Paní Jano zbytečně si to vztahujete. myslel jsem to obecně. Určitě by se počet přihlášených snížil, kdyby to televize nepřenášela :-)
Jana Šenbergerová
17.10.2014 21:54
Dokud jsem byla sama, udělala bych to bez váhání. Asi jste přehlédl, za jakých podmínek. :-)
Miroslav Štorch
17.10.2014 21:18
Přiznám se, že mne baví takové konkrétní prognózy. Ve skutečnosti na mezinárodní kosmické stanici žijí lidé měsíce a recykluje se tam voda i vzduch. Pochopitelně se tam mohou snadněji dopravovat náhradní díly a chybějící potraviny nebo i voda. Bohužel bude asi řada lidí kteří rádi poletí na Mars i za cenu velkého nebezpečí jenom proto, aby se zúčastnili velké meziplanetární televizní reality show.
Jana Šenbergerová
17.10.2014 20:02
Do pozemské vesmírné lodi by mě nikdo nedostal, ale v mimozemské bych klidně odletěla bez možnosti návratu. Takový výlet vesmírem by možná stál i za ztrátu života.:-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA