Martin Doležel
25.11.2022 11:03
Naše obě děti milují sušenky, ale co je moc, to je moc...jedly by je pořád, a to samozřejmě není dobře. Ale našla jsem sušenky, které jsou zdravější, při tom chutnají fakt výborně a pochutnáme si na nich i my s manželem
https://www.stihlonozka.cz/susenky-cookies/
Rostislav Mraček
11.10.2022 20:42
Mám celý život v oblibě dýňový kompot. Je výborný. A už nám tu čekají dvě ohromné dýně. Těším se. Zákusek vypadá pěkně, ale jsem příliš konzervativní, než bych jej zkoušel.
Soňa Prachfeldová
11.10.2022 07:31
Také mám ráda krémovou polévku z dýně. I ten zákusek vypadá hezky.
Jana Šenbergerová
10.10.2022 19:37
Polévka z dýně hokaido patří k našim oblíbených. Na kousku másla lehce osmahnu jemně nakrájenou cibuli, přihodím na kolečka nakrájenou mrkev a na kousky vydlabanou dýni. Přiliji vodu, povařím do měkka, osolím, rozmixuji a podávám s kysanou smetanou a petrželkou. Čím méně vody, tím je krémovější a lepší.
Naděžda Špásová
10.10.2022 16:45
Zojo, omlouvám se za tu jednu hvězdu, správně je *****. Jen jsem chtěla napsat, že dýně nepatří k mým oblíbeným pokrmům, ale ostatním přeji dobrou chuť.
Alena Švancarová
9.10.2022 22:38
Jitko,ale polévku z dýně každý chválí,já jsem ji tedy njkdy nedělala.Ten recept znám s jablek a je to ,jak se říká,žrádlo.Z dýně ,si myslím,by to mohlo být také dobré.
Jana Šenbergerová
9.10.2022 19:44
Tentokrát jsem si recept okopírovala, abych na něho nezapomněla. Díky za opětovné uveřejnění. Koňak, čokoládu, pudink, med mám, teď jen tu dýni ...
Jitka Hašková
9.10.2022 10:26
Vypadá to zajímavě, ale nezkusím. Nedávno jsem si uvařila dýňovou polévku, jako vždycky. Polévka byla hořká, že se nedala jíst a vylila jsem ji do záchoda. Nic špatného jsem tam nedala. Jenom máslo a rozkrájenou, pečlivě umytou dýni Hokaido, vše jsem po uvaření do měkka rozmixovala.
Jitka Hašková
9.10.2022 10:26
Vypadá to zajímavě, ale nezkusím. Nedávno jsem si uvařila dýňovou polévku, jako vždycky. Polévka byla hořká, že se nedala jíst a vylila jsem ji do záchoda. Nic špatného jsem tam nedala. Jenom máslo a rozkrájenou, pečlivě umytou dýni Hokaido, vše jsem po uvaření do měkka rozmixovala.
Hana Rypáčková
22.10.2014 21:57
Dala bych si do mističky koňak ,čokoládu , vylízala ...A zase koňak a čokoládu, vylízala...
Nemám ani vaječňák, ani čokoládu.
Načíst starší příspěvky