Vlasy
23. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
24.10.2014 22:09
Hezké vyprávění, početla jsem si. Dlouhé vlasy jsem nikdy neměla, ani moje sestra, ale ona měla krásně zvlněné a já rovné jako sláma. Jak já jsem jí je záviděla, v patnácti letech jsem spala v natáčkách, abych byla stejně krásná jako ona.
Soňa Prachfeldová
24.10.2014 18:34
Dnes většina dívek má dlouhé vlasy a sarší dámy povětšině krátké, důležité je , co jim sluší a jak se v tom cítí
Helenka Vambleki
24.10.2014 12:24
A já úplně obráceně! Záviděla jsem všem spolužačkám dlouhé vlasy a sama jsem byla dvakrát do roka ostříhána na úplně krátko, aby se nemuselo moc často chodit k holiči. První delší vlasy jsem si nechala růst až na gymplu a po prvním dítěti jsem se vrátila ke krátkým vlasům a dlouhé už asi nikdy!
Lidmila Nejedlá
23.10.2014 22:28
I já jsem měla jako dítě dlouhé vlasy. Česané do culíku a navíc - kohouta. S ostříháním " na kluka" se mi velmi ulevilo. Hezky jste zavzpomínala.
Eva Balúchová
23.10.2014 21:34
Taky mám z ustřižených vlasů příčesek i když jsem ho nikdy nepoužila.Ale mám památku jaké jsem měla krásné zlaté vlasy.Po mikádu jsem vždycky toužila,ale mám moc vlasů takže jsem vypadala děsně.Teď jsem nakrátko a jsem spokojená.
Zuzana Pivcová
23.10.2014 20:00
I osud mých vlasů byl podobný jako u vás ostatních. Náš tatínek trval na tom, abychom měly obě dlouhé copy. Nosily jsme ty protivné houpačky a česání a hlavně mytí, to bylo skoro utrpení. V 6. třídě jsem donesla ze školy vši, ale ani ty mě nezbavily dlouhých vlasů, naopak mě jich zbavili petrolkou. Když tatínek umřel a odstěhovaly jsme se do Týna, kategoricky jsme si prosadily, že se dáme ostříhat. To už jsem byla v devítce. Maminka už neprotestovala. Jely jsme kvůli tomu do Budějovic. kadeřnice mě sama přemlouvala, ať si to rozmyslím, ale já ne. Krátké vlasy jsem měla dočasně ráda, ale pak přišla Přenosilová s "kleopatrou", která mi učarovala, a vlasy už zase rostly. Dnes už je to jen vzpomínka a nikdo mi tolik vlasů nechce věřit.
Alena Vávrová
23.10.2014 19:28
Já jsem si dala ustřihnout svoje dlouhé zlaté vlasy kvůli sportovní gymnastice. Přišla jsem jednoho dne na trénink a točila si ustřiženým zagumičkovaným ohonem v ruce a kamarádky mě za to málem zmlátily. Později jsem si z těch ustřižených vlasů dala udělat příčesek.
Hana Rypáčková
23.10.2014 15:31
Moc hezké počtení.Tím víc, že je o tobě. Jsi dobrá.Naše holky by tak rády měly mikádo, ale v tanečňáku musí mít ulízanou hlavinku a copy s mašličkama.Moje sestra si nechala ustřihnout tlustý cop ve dvaceti a přišla úplně nakrátko.Tatínek měl její cop na atické soše v kanceláři.Asi trpěl...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA