Měsíční znamení

Měsíční znamení

26. 10. 2014
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Musím se přidat k pochvalným příspěvkům, tohle se mi moc líbilo, pane Mendlíku :-)
Soňa Prachfeldová
Františku, moc se mi Vaše povídka líbila, humorné, úsměvné, už se vyzvídalo, čemu že se uculuji u toho pc.
Zuzana Pivcová
Život tropí pěkné neplechy a někdy je to opravdu jen o fous. V téhle rovině se mi líbíte!!
Hana Rypáčková
Poučné...
Milada Salajková
A úsměvné. Po probuzení a ranní kávě prima.
Jana Šenbergerová
Pěkné povídání, jedno z nejlepších, co jsem od vás četla. :-)
Hana Šorejsová
Františku, Vaše články čtu, a doufám , že mne zase někdo neutře, když napíši, že umíte. Je to čtivé a zábavné! A to je to , co člověk v našem věku potřebuje. Hodně zdaru v dalším psaní.
František MENDLÍK
Vážená paní Olgo. Také je mi to divné. Zásobuji seriál v novinách už dva roky a posílám tam páté přes deváté. Jednou je to ze školy, podruhé z dráhy a pak třeba z vojny. Mám široký rozsah a kupodivu otisknou všechno co pošlu. Takže nejsem psavec železničářský, nýbrž univerzální. Díky za přízeň!
Olga Štolbová
Františku, prima počteníčko, už jsem Vám přišla "na chuť". Dlouho mi trvalo, než jsem skousla ty Vaše věčné železničáře. Možná proto, že mám raději silnice než koleje. Takže, promiňte a díky. ***
Vladka Steinová
Dobrý den, Františku, pěkná povídka, jako vždy, dobře se čte.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%