Moje životní trefa: Láska ON - LINE

Moje životní trefa: Láska ON - LINE

26. 10. 2014
Trefa do černého životní trefa
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji,milá Jiřino,za přání i za to,že jste si našla můj text.Udělalo mi to radost.mm
Jiří Provazník
Píšete krásně (jako vždy), tentokrát o lásce. Těch je celá řada, Vy máte pochopitelně na mysli lásku muže a ženy. Kolik jen toho bylo o této lásce napsáno, vyřčeno, a kolik ještě bude? Kolik je různých definic lásky? Třeba tato: "Opravdová, hluboká láska je maximální duševní souznění dvou lidí". Pravdivé, že? A tak jít, držet se za ruce, mlčet, a v tom mlčení si říkat mnohé, říkat si vše. Třeba také tak chodíte, možná také tak mlčíte.
Zoja Sedláčková
Přeji hodně štěstí! Nepochopila jsem, zda žijete spolu nebo jste stále "jen" on-line s občasnými setkáními, ale tak či tak, příběh je to krásný.
Radovan Cakl
À propos, to jsem rád, že se mne ani jedna varianta netýká ;-))
Marie Magdalena Klosová
Moc všem děkuji za odezvu,za milá slova,za přání a držení palců.Ničeho není nikdy dost a vztah se musí utužovat ze všech stran i morální podporou.Naší korespondencí jsem byla tak uchvácena,že jsem se chtěla jednou podělit.A to se mi povedlo tady mezi vámi na i60.A já vám za náklonnost děkuji .P.S. pro pana Radovana:když naše generace byla "na vdávání"rodiče dost hleděli na úroveň vzdělání partnera,mělo být plus mínus na podobné úrovni,aby si ti dva rozuměli.Rozdíly se v našem věku smažou zkušenostmi a jakousi moudrostí.A propos,znám dost mužů,kteří "žárlí" na partnerčino vzdělání,nebo dají přednost té "naivní".Pak se lépe prosazují.
Radovan Cakl
Paní Nejedlá, dost dobře nechápu, co jste tím myslela, ale napsat to o mně, asi bych se cítil dotčeně. Copak je vzdělání ve Vašem žebříčku tak vysoko? Vždyť vzdělání nemá s inteligencí a rozumem nic společného. Za svých víc než 70 let života jsem poznal řadu vzdělanců, a pro blbost se s nimi nedalo vydržet ani hodinu. Jestli je Oldřich opravdu chlap, a vypadá že je, nekouká na vzdělání, ale cení si u své Máří Magdalenky i jiných věcí. A MM, navzdory svému vzdělání, které neznám, (ale není pro mne podstatné, protože nemám nic proti vzdělaným ženám), si zachovala rozum, a ví o co v životě jde. Tak ať jim to dlouho vydrží!
Lidmila Nejedlá
Tak to je paráda, Magdaleno! Konečně chlap, který se nebojí vzdělané, energické, pěkné, optimistické...ženy. Toho se drž. Tak ať vám láska kvete .
Soňa Prachfeldová
Tak krásně se to čte MM, natož když to prožíváte ve skutečnosti, ať se Vám daří !!!
Jitka Chodorová
Marie,hodně štěstí v takovém vztahu,ať vám to ještě dlouho vydrží,není tolik párů v našem věku,aby toto mohli napsat,opravdu jste trefila do černého.Láska,to je mocná čaroděkja. Važte si toho,že ji máte!
Milada Salajková
Ano, láska je velký zázrak. Je vzácná. Chraňte si ji. Dik, Vašim prostřednictvím vime, že je TU pořád

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%