Moje životní trefa: Láska ON - LINE
26. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
18.3.2015 22:24
Děkuji,milá Jiřino,za přání i za to,že jste si našla můj text.Udělalo mi to radost.mm
Jiří Provazník
3.11.2014 11:24
Píšete krásně (jako vždy), tentokrát o lásce. Těch je celá řada, Vy máte pochopitelně na mysli lásku muže a ženy. Kolik jen toho bylo o této lásce napsáno, vyřčeno, a kolik ještě bude? Kolik je různých definic lásky? Třeba tato: "Opravdová, hluboká láska je maximální duševní souznění dvou lidí". Pravdivé, že? A tak jít, držet se za ruce, mlčet, a v tom mlčení si říkat mnohé, říkat si vše. Třeba také tak chodíte, možná také tak mlčíte.
Zoja Sedláčková
29.10.2014 16:01
Přeji hodně štěstí! Nepochopila jsem, zda žijete spolu nebo jste stále "jen" on-line s občasnými setkáními, ale tak či tak, příběh je to krásný.
Marie Magdalena Klosová
27.10.2014 10:37
Moc všem děkuji za odezvu,za milá slova,za přání a držení palců.Ničeho není nikdy dost a vztah se musí utužovat ze všech stran i morální podporou.Naší korespondencí jsem byla tak uchvácena,že jsem se chtěla jednou podělit.A to se mi povedlo tady mezi vámi na i60.A já vám za náklonnost děkuji .P.S. pro pana Radovana:když naše generace byla "na vdávání"rodiče dost hleděli na úroveň vzdělání partnera,mělo být plus mínus na podobné úrovni,aby si ti dva rozuměli.Rozdíly se v našem věku smažou zkušenostmi a jakousi moudrostí.A propos,znám dost mužů,kteří "žárlí" na partnerčino vzdělání,nebo dají přednost té "naivní".Pak se lépe prosazují.
Radovan Cakl
27.10.2014 09:00
Paní Nejedlá, dost dobře nechápu, co jste tím myslela, ale napsat to o mně, asi bych se cítil dotčeně. Copak je vzdělání ve Vašem žebříčku tak vysoko? Vždyť vzdělání nemá s inteligencí a rozumem nic společného. Za svých víc než 70 let života jsem poznal řadu vzdělanců, a pro blbost se s nimi nedalo vydržet ani hodinu. Jestli je Oldřich opravdu chlap, a vypadá že je, nekouká na vzdělání, ale cení si u své Máří Magdalenky i jiných věcí. A MM, navzdory svému vzdělání, které neznám, (ale není pro mne podstatné, protože nemám nic proti vzdělaným ženám), si zachovala rozum, a ví o co v životě jde. Tak ať jim to dlouho vydrží!
Lidmila Nejedlá
26.10.2014 21:55
Tak to je paráda, Magdaleno! Konečně chlap, který se nebojí vzdělané, energické, pěkné, optimistické...ženy. Toho se drž. Tak ať vám láska kvete .
Soňa Prachfeldová
26.10.2014 19:42
Tak krásně se to čte MM, natož když to prožíváte ve skutečnosti, ať se Vám daří !!!
Jitka Chodorová
26.10.2014 15:26
Marie,hodně štěstí v takovém vztahu,ať vám to ještě dlouho vydrží,není tolik párů v našem věku,aby toto mohli napsat,opravdu jste trefila do černého.Láska,to je mocná čaroděkja. Važte si toho,že ji máte!
Milada Salajková
26.10.2014 11:32
Ano, láska je velký zázrak. Je vzácná. Chraňte si ji. Dik, Vašim prostřednictvím vime, že je TU pořád
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA