Václav Postránecký: Odpočívám na kole
FOTO: Poskytnuto z osobního archivu V. Postráneckého

Václav Postránecký: Odpočívám na kole

25. 10. 2014

Překročil sedmdesátku, ale co se týká práce, vytíženější snad nikdy nebyl. Dva seriály točil souběžně, teď je hvězdou Vinařů na Primě.

herci rozhovor
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Vrbovská
Mám pana Postráneckého ráda a přála bych mu ještě hodně pěkných rolí, na divadle i ve filmu. Na druhou stranu se divím, že režiséři v televizích sahají pořád po stejných hercích. Deset, patnáct herců se točí v seriálech na ČT, Nově i Primě, člověku se to smíchá všechno v jedno. Máme tolik dobrých herců, tak proč hrají pořád ti stejní?
Zuzana Pivcová
Uznávám, že pan Postránecký patří k dnešním dobrým hercům. Nedávno jsem ho však viděla ve Stavovském divadle v Moliérově komedii "Pán z Prasečkova". Celé představení spočívalo na něm obdobně jako třeba Sluha dvou pánů s Donutilem nebo kdysi Lakomec s Rösnerem. Bohužel však bylo celé pojetí křečovitě přepjaté a ukřičené, jak se to teď dost často s klasickými představeními stává, a pan Postránecký to moc nezachránil.
Zdeňka Vítková
Jen jsem otevřela PC, přesně tohle jsem chtěla napsat.Ani si nepřejte vědět,jak jsou Moraváci rozzlobení,všude na sociálních sítích se píše o tom, jak to vypadá, když se seriál o vinařích zrodil zřejmě v Praze,i když je to točeno opravdu v okolí Pálavy a skutečných vinných sklepech.Ač jsem z Moravy,nemohu se na to dívat a stydím se za to, jaký stín to na lidi z jihu Moravy vrhá.Však si to každý může přečíst sám v recenzích od Moraváků.Byl tu článek od naší redakce o narozeninách M.Dietlové,ale byla jsem asi jedinná,kdo napsal komentář.Má moravské kořeny,tak to možná málokoho zajímalo.Prostě i tady platí : Jiný kraj , jiný mrav, škoda
Pavla Vítková
Ono to není o hercích, ale o scénáři a režii. V uvedených seriálech se ne zcela povedl scénář a holt ani režisér s tím nic neudělal. Holt scénáristů jako byl pan Dietl je jako šafránu.
Soňa Prachfeldová
Také jsem od tohoto seriálu čekala daleko více, vždyť Morava je tak zemitá a nádherná a toto je nezáživné a jednoduché, ale pana Postráneckého jsem měla a mám ráda, zde mě neuchvátil a to jsem viděla jen začátek a když mrknu mezi reklamou, vidím že k lepšímu se neubírá.
Alena Tollarová
On existuje nějaký seriál Vinaři? nevím o něm, stejně jako o jiných. Ale pana Postráneckého mám ráda.
Vladka Steinová
Naprostý souhlas s Líbou a s p. Jitkou Caklovou. Po shlédnutí pár dílů "Vinařů" jsem to "řešila" se známými z Brna, co mají vinici a vínu rozumí a také se jim seriál nelíbí.Herci nám stárnou a ještě se snaží vydělat peníze, to je jasné, vždyť špičkoví herci mají za jeden natáčecí den více, než je měsíční plat v této zemi. Ještě připomenu inscenaci v TV od pana Jiřího Hubače z r. 1995 "Generálka jeho veličenstva", kde hrál p. Postránecký Napoleona, skvěle mu sekundovala Jiřina Bohdalová.
Libuše Křapová
Souhlasím s tebou, Vladko. Jsem z nynějších seriálů tak znechucená, že je znám jen z upoutávek - pokud včas nepřepnu jinam. A nemám pocit, že by mi něco chybělo. Škoda, máme doma k použití 25 programů a většinou si nic pořádného a koukatelného nedá vybrat. O to víc se pak usmívám nad názory mladších a nejmladších, že ti důchodci nic nedělají, jen fronty v Kauflandu a pak koukají na seriály. No, kdysi jsem byla taky mladá.
Vladka Steinová
Dobrý den, děkuji za tento článek. Pana V. Postráneckého jsem si vždy vážila, úžasný byl v komedii S tebou mě baví svět.Nyní se nemohu zbavit dojmu, že své herecké umění opravud dal do služeb jen komerci, tedy svému prospěchu. Jeho role jak v seriálu Doktoři z Počátků, tak i z Vinařů mi "nesedí."Viděla jsem jen několik málo dílů a ani jeden z výše uvedených seriálů mě nenadchl.Herci si potřebují vydělat peníze a tak nám, divákům, předloží vše možné, bezduché,nelogické, dobré tak k vymývání mozků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%