FOTO: autor
Tip na výlet: Moravské Kopanice s magickou atmosférou
12. 6. 2020Moravské Kopanice se nachází na Moravsko-slovenském pomezí v Lopenické hornatině Bílých Karpat. Jejich součástí je pět obcí: Starý Hrozenkov, Žítková, Lopeník, Vyškovec, Vápenice.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
25.10.2014 18:21
Ve vašem kraji jsem trávila týden dovolené.Kamarád nás provezl po okolí,krásná příroda.Jen jsem pořád myslela na děti z těch samot jak a kam až chodí do školy?
Alena Vávrová
25.10.2014 14:00
A víte, že jsem si to hned myslela, na čem ten "parlament" sedí? :-) Jinak - moc krásná vernisáž - tady jsem opravdu nikdy nebyla, jen jsem četla knihu Žítkovské bohyně a reportáže z výstupů na Javořinu a Lopeník.
Josef Sviták
25.10.2014 13:21
Dobrý den, děkuji všem za odezvu na vernisáž. Asi někoho zklamu, ale foto parlament jsem nazval mimo jiné i proto, že ten slet motýlků se konal na kravském trusu... Hezký den
Růžena Antlová
25.10.2014 12:16
krásná krajina ! Moc povedené fotky díky ,moc pěkná vernisáž foto s názvem parlament to mě dostalo !
Jaroslava Handlová
25.10.2014 12:14
Pěkná, v mnohém ještě civilizací nezničená krajina. Líbí se mi jak připojený popis, tak fotografie. Obzvlášť chválím fotku "parlament" - tolik motýlů na jedné větvičce, to je nádhera! Bohužel, mnoho druhů motýlů z naší přírody mizí!
Marie Bartošová
25.10.2014 11:46
Na samém konci léta jsem tenhle kraj navštívila na pozvání našeho kamaráda - muzikanta z Bojkovic. Týden nás provázel po okolí, upozorňoval na zajímavosti, vyprávěl o nich a zpíval místní písničky. Byly většinou laškovné, úsměvné. Celkově zadumaný ráz téhle krajiny s hlubokými a rozlehlými dolinami tak byl příjemně vyvážen slunným počasím, které právě panovalo, a humorem (laskavým i bujarým), pro nějž -zdá se mi- mají lidé ze Slovácka větší smysl, než u nás. Vaše nádherné fotky mi ten krásný týden vrátily s novou intenzitou. Díky!
Jana Šenbergerová
25.10.2014 11:09
Krásně jste nám přiblížil kraj, který vůbec neznám. Z galerie dýchly staré časy, které se prolínají s novými. Toho krásného motýla na bodláku také neumím zařadit.
Olga Štolbová
25.10.2014 11:06
Až se mi srdce zastavuje nad tou krásou. Díky Josefe, že jste nám ukázal další krásnou část naší malé zemičky. Díky redakci a všem, kteří se zúčastnili, jsem už shlédla tolik krásných míst. Nevadí, že se tam nikdy nepodívám, ty obrázky dávají radost a pohodu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA