Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
5.11.2014 12:53
Evi, já mám podobné rčení,: " Ze všech sladkostí mám nejraději na prkýnku nakrájenou čabajku"
Eva Balúchová
5.11.2014 08:44
Vždycky jsem říkala,že bůček je můj nejoblíbenější zákusek.:-)Teplý nemusím,za studena vařený,pečený s okurkou,hořčicí,,pivem.
Teď už jenom občas jelikož jsem kvůli kloubům potřebovala zhodit nějaké kilo,ale vzpomínky na bůček jsou krásné.
Jana Slavíková
4.11.2014 08:23
Já bych ho nemlela, za tepla bych krájela silnější plátky, za studena tenčí a pekáč bych vytřela čerstvým chlebem.... prostě pohádka :-))
Hana Rypáčková
4.11.2014 07:24
Evo, hned jsem na tebe myslela! Do lednice jsem taky nahlédla, ale my s pěti dietami tam fakt nic nemáme.Souhlasím s Marií, takto ho dělával tatínek a ač jinak nevařil, toto zvládal dokonale.
Eva Mužíková
3.11.2014 23:03
Michaelo, co mi to děláte. Miluji bůček ve všech podobách, v této době mám však v ledničce jen několik jogurtů, olejovky, sýr a pět vajec ... Ten způsob který popisuje Soňa je také mňamka, dokážu u prkýnka sedět, dokud není prázdné... MŇAM
Soňa Prachfeldová
3.11.2014 20:09
Ale jednou za čas neublíží, mám ráda též uvařený, pak očesnekovat, ostrou papriku červ. , zabalit do alobalu, pak jen na tenko krájet okurčičku , moc nám chutná.
Marie Novotná
3.11.2014 19:49
Pro mě nemusí být umletý,čerstvý nebo nastudeno.A když umletý tak ještě přidám kousek jater a zavařím do skleniček.Mňam.Uvařený a následně obalený v grilovacím koření se sladkou paprikou,studený nakrájený k pivečku při odpoledním posezení,tak dobrou chuť.
Hana Šorejsová
3.11.2014 19:24
Též hřeším, a obzvláště v těchto měsících mám ráda, jedli to mí prarodiče i mí rodiče, jíme to i my. Chybí tam jen sklenka pivínka , ta nesmí chybět.
Hana Rypáčková
3.11.2014 19:22
Nehřeším takto, ale přečetla jsem si to a je to jistě dobré.