Léčba šokem
4. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.11.2014 12:47
Děvčata za přání k nastávajícím kulatinám děkuji. Mám radost z vašich příspěvků, chtěla jsem vás trochu pobavit a také ukázat, jaký jsem člověk do nepohody, nebo tak nějak. M.M. Klosová, máte pravdu, občas žasnu, co ve mně dříme...
Marie Magdalena Klosová
5.11.2014 11:16
Já gratuluji k hrdinskému výkonu a ke krásnému výročí.Stále překvapujete,a myslím ,že i sama sebe.Tak v tom zdárně pokračujte.
Alena Vávrová
4.11.2014 17:07
Ani já bych do toho nevlezla. Kdysi největší odvaz - řetízkový kolotoč - kvůli dětem. Zato jsem už 3x letěla vyhlídkový let, jednou dokonce sama s pilotem v akrobatu. Ale po tom jsem prahla celý život a byla jsem tak teoreticky vybavená, že jsem věděla do čeho jdu a opravdu se nebála a užívala si to.
Hana Rypáčková
4.11.2014 15:28
Evo, věřím, že až se uzdravíš, neodoláš a zase si dojdeš na svah pro adrenalin!!!
Olga Štolbová
4.11.2014 14:43
Ahoj Evi, tak v předstihu - všechno nejlepší k těm kulatým narozkám. Také jsem byla před dvěma lety pozvána na bobovku, ale jen v Praze na Proseku, zdála se mi šíleně nebezpečná. Po mnoha ujištěních jsem se nechala přemluvit a pak jsem to sjela ještě jednou sama, bylo to prima. Stačí se chvíli stydět před ostatními a jde to samo.
Alena Tollarová
4.11.2014 14:42
Já ani ne, mě zdraví za všech procházkách Říp, ale můj synek našel svoji lásku jak já říkám, tam nohoře v Jizerkách. Tak putujeme každou chvíli nahoru dolů ...
Eva Mužíková
4.11.2014 13:13
Aleko, přesně tak. Mlaďoši mne chtěli zmást, tak říkali, že pojedeme hodinu tam....Houbeles, je to sotva čtvrt hodinky od Liberce, ke všemu na tu stráň vidím krásně z balkonu dalekohledem. Vyhlídkový let mne ještě minul, ani nevyhledávám ty strašné adrenalinové atrakce na poutích...Vy bydlíte někde tady kolem????
Alena Tollarová
4.11.2014 12:57
Evo, doufám, že tuším správně, který Javorník jste pokořila. Byla jsem tam taky, ale raději v restauraci Obří sud na vrcholu.
Fakt nemusím mít všechno ... ale to jste si asi říkala taky, že. Mně tímto způsobem moji potomci obdarovali k padesátinám. Odvezli mě na letiště do Hodkovic a poprvé v životě jsem sedla do letadýlka ... taky by to bylo na příběh. Když jsem se přestala bát a začala si to užívat, byl pod námi Ještěd, Sychrov a šup zase dolů ... :)
Zuzana Pivcová
4.11.2014 12:05
Jsem jen spolujezdkyně, a navíc chopper není jako rychlé silniční stroje.
Zoja Sedláčková
4.11.2014 11:11
Mám takové věci ráda. V Sušici byla ve výšce asi 8m lanovka přes Otavu (taková, jako bývají teď často na dětských hřištích) , strašně ráda jsem na ní jezdila. Bohužel bylo nutné porazit stromy na jedné straně a je po lanovce. Podobné centrum je v Prášilech ale to už máme z ruky. A Zuzko, to mne překvapujete, když jezdíte na rychlé motorce. To bych se zase asi bála já.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA