Samantha
5. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
6.3.2015 00:26
Je to dojemný článek, člověk si hned uvědomí to ohromné štěstí, že má všechny smysly a měl by si toho štěstí vážit. Ztráta zraku je snad nejhorší postižení a je krásné číst, jak si tím poradili.
Michaela Přibová
6.11.2014 12:56
Děkuji vám všem za milé řádky. Moc mě potěšily.
Paní Evo, ráda vás po Praze provedu:-) Michaela Přibová
Soňa Prachfeldová
5.11.2014 20:24
Krásné paní Michaelo, to si člověk uvědomuje, jak je nesmírně bohatý a přesto někdy nespokojený a lidé kteří mají tak těžký úděl jsou pokorní a stateční, obdivuji je !
Zuzana Pivcová
5.11.2014 18:55
Obdivuji Váš i Samanthtin optimismus. Je to oboustranně nelehké, ale úžasné.
Jana Šenbergerová
5.11.2014 15:19
Z vašeho krásně napsaného příběhu je jasné, že všechno je jen o lidech a schopnosti vcítění. Nikdy jsem vás neviděla, Michaelo, ale líbíte se mi. :-)
Eva Mužíková
5.11.2014 09:52
Paní Michaelo, máte jistě velmi zajímavé zaměstnání, které Vás, jak usuzuji z Vašich řádků zcela naplňuje. Práce má člověka bavit, ne jen být nutností. Tak jsem to měla i já, vždy jsem se těšila na nový den, co přinese. Přiznám se, Vaše řádky jsem četla s dojetím, určitě se k nim ještě vrátím. Přeji hezký den.
Svatava Páleníková
5.11.2014 09:32
Moc krásně jste to napsala, věřím, že to pro vás bylo dojemné setkání a ještě dojemnější rozloučení.
Hana Rypáčková
5.11.2014 09:14
Hezký dojímavý příběh a zajímavé zaměstnání.Slepci jsou vesměs stateční a vstřícní .Jsem ráda, když narazím na pomůcky , které jim mají zpestřit život.Třeba v muzeích a přírodních parcích-oddělení pro ně jim pomáhá seznámit se s okolím přes jiné smysly.
Eva Balúchová
5.11.2014 08:39
Moc pěkný článek,máte pěkné,ale náročné zaměstnání.
Taky bych se nechala Prahou provést. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA