9. sjezd Svazu důchodců ČR
6. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
12.11.2014 21:53
Soni,teprve dnes se mi podařilo dohledat tvůj příspěvek,na který jsem se fakt těšila.V našem klubu seniorů mám přes 400lidí.A je to fajn. Se SDCR jsem byla několikrát na zahraniční dovolené.Mám krásné vzpomínky.Na jsezd bych se taky někdy ráda koukla.Kdysi jsem byla na sjezdu Svazu žen.Dodneška mám v hlavě vzpomínky na tehdejší atmosféru
Soňa Prachfeldová
8.11.2014 12:47
Díky za nakouknutí, je zřejmé, že v partě větší či menší až nejmenší se to vždy táhne líp !
Hana Rypáčková
7.11.2014 07:14
Taky jsem nevěděla , že jsme my důchodci organizovaní.A stáří je opravdu moc hezké.Jen nesmí nic bolet.
Hana Šorejsová
7.11.2014 07:06
Soni, napsala si to hezky, díky. Též jsem nevěděla, že 25 let existuje Svaz důchodců.
Vladka Steinová
6.11.2014 10:07
Ahoj, Soni, díky za pěkný a poučný článek a za přiblížení atmosféry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA