Jsem tu na správné adrese
8. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
9.11.2014 17:47
Moji milí příznivci,moc mě těší vaše sympatické odezvy a projevený zájem o numerologii.je to opravdu zajímavá věda.Taky součet písmen ve jméně Marie je 5,a když k tomu přidám Magdaléna,tak je to 14,tzn.1+4=5 !!!To Nezklame.A 5 je ZMĚNA.A to já ráda.Mějte se hezky a počítejte.Já budu teď na pár dnů "v čistírně" s počítačem,takže se "uvidíme" za pár dnů.Pa mm
Jana Šenbergerová
9.11.2014 14:38
Na desítkách numerologických rozborů jsem si ověřila, že sedí na každého, komu jsem je dělala. Ty z najdise.cz také sedí. Moc mě potěšilo, když jsem zjistila, že se se svým partnerem dokonale doplňujeme. Funguje to i v praxi. Co schází jednomu, to má druhý. Učíme se navzájem. Takřka ideální stav. Ostatní je na toleranci. :-)
Olga Štolbová
9.11.2014 10:57
Ahoj Magdalenko, moc prima počtení. Hned jsem se zamyslela nad mými osudovými čísly, ale nějak se mi to popletlo. Ale miluju číslo 5, datum mého narození je dělitelné pěti a dům, ve kterém teď bydlím má číslo 10. Ale ta numerologie je opravdu zajímavá.
Alena Vávrová
9.11.2014 08:23
Hani, beztak běháš do knihovny, tak si půjč rovnou knihu Numerologie (já mám od Robin Steinové a Lindy Goodmanové). Osudové a životní číslo jedno jest a je to součet všech číslic v datu narození. Dvouciferný výsledek se dále redukuje také součtem, s vyj. č. 11, 22...Tomu portálu můžeš věřit, když chceš ;-) - jako všemu.
Marie Novotná
9.11.2014 08:12
Pochvala od Jitky je moc milá,děkuji.Občas se kouknu na nějakou stránku -třeba numerologii-ale nikdy jse s tím nezabývala víc.Ráda se poučím.Stránka od p.Hany R. na mě sedí jak ušitá i na ostatní členy mé rodiny.
Hana Rypáčková
9.11.2014 07:54
Taky jsem se zamyslela nad čísly a je fakt, že se opakují stejná a součty též. že bych byla na správné adrese? Ale muž asi ne?Tak počítám, sčítám a odčítám a má to tak napůl. Navzdory tomu, je tu spokojenější než já.Já pokukuji po horách a stále se někde toulám. Jak poznám osudové a životní, nemohlo by zde být školení? Jdu prozatím hledat internet.
Jitka Chodorová
8.11.2014 22:48
Milá Marie,jak už jsem víckrát psala,jste mi velmi sympatická,ale i vaše příspěvky mají jakousi poezii,jsou kvalitní a hlavně mají hlavu a patu.Teď jste mě navíc oslnila vaší numerologií,já na ta čísla taky spoléhám,kombinuji a tak vůbec,ale jen tak laicky,teď se pustím do bližšího výzkumu,mám v datu narození tři jedničky,životní číslo 6,ale které číslo je mým osudovým,to nedokáži říct,přála bych si číslo 9,no uvidíme,a vám děkuji,že jste mě k tomu přivedla.
Zuzana Pivcová
8.11.2014 21:08
Je to vše pojato v Tvém přemýšlivě kulturním, osobním, ale i magickém stylu jako ostatně i další Tvé příspěvky. Moc se mi to líbí. A navíc ta numerologie. Nikdy jsem takto do větších podrobností o číslech kolem sebe nepřemýšlela, i když ta naše rodinná základní vím, i jejich význam.Tak, teď jsem se do toho pustila, i když nechci dlouho vypisovat. Já, stejně jako měla má maminka, mám v datu narození jen čísla 1, 9, 4, sestra má 1,9,4, a navíc 6. Já životní 1, ona 9. Dále mám PSČ 149, číslo domu 1675, součet 19, tedy 1. V dětství v Lomnici dům 27, součet 9, v Týně 40, tedy 4, v Mělníku 3204, součet 9. Archiv měl č. 136, tedy 10, čili 1. Tak stále jen 1, 4, 9. MM, Tys mi dala, díky!
Hana Práglová
8.11.2014 20:36
Hezký příspěvek.Původně jsem taky četla Mariánské Lázně.Dívala se na fotku a říkala si,že to vypadá na Ostravu.Pak jsem zjistila,že čtu špatně.Asi to už lepší se mnou nebude....Díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA