Zpomalte. Je to v módě

Zpomalte. Je to v módě

22. 11. 2014

Posledních dvacet let bylo ve znamení neustálého se honění za penězi a kariérou. Nejen mladí, ale i starší lidé v poslední době nezvykle často používali výrazy: nestíhám, musím či rychle. Podlehli jsme totiž pocitu, že je třeba být neustále aktivní, ve střehu, vše dělat efektivně a rychle.

životní styl
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Chechtám se i dnes, protože je jasné, že mě tato "móda" jen tak neopustí.
Hana Šorejsová
Po celý život jsem po vzoru maminky vše dělala poctivě, pečlivě a ve vaření mne nikdy neunesly ani reklamy, urychleně mne nebaví nic. Určitě nepatřím mezi "hlemýždě", ale mám ráda dlouhé obědování a hlavně večeře a povídání ..... člověk je pak klidný a ne stresující. To můj názor.
Soňa Prachfeldová
Když mám chuť něco udělat, tak mi to jde od ruky. Když se mi nechce , tak neudělám. Jenže to jde opravdu až když jsme rentiéři.
Olga Štolbová
Také jsem si myslela, že jsem líná a ono ne. Jen to vaření nemám ráda pomalé, raději pomalu ležím.
Alena Tollarová
Takových dvacet po obědě, kdypak jsme si to mohli dovolit?
Jana Šenbergerová
Ráno jsem se od srdce zasmála, když mi ten můj po přečtení článku řekl: "Já už jsem si začal myslet, že jsi nějaká líná, a teď se dovídám, že jsi vlastně in, trendy a docela avantgardní." Aby ne! Už Komenský věděl, že "Všeliké to kvaltování toliko pro hovado dobré jest." :-)
Eva Mužíková
BRUNCH to je moje... snídám okolo půl jedenácté a pak už zrovna obědvám.... ale ne proto, že je to moderní, Když vstaneme s Bertíkem okolo půl desáté, honem s ním klušu ven a snídani odkládám . takže uplatňuji moderní trend, aniž bych o tom něco věděla..
Hana Rypáčková
Určitě nezpomalím proto, že to je to v módě, ale proto, že už nebudu mít sílu.Když nevyjedu kopec, tak slezu z kola, když se mi roztřesou nohy, sundám lyže a půjdu na kafe..Ráda si sednu s knížkou,toulám se přírodou, denně (někdy i )neuspěchaně vařím.V důchodu si naplánujeme víc akcí, když máme na to čas a pak nestíháme. Možná v domovech důchodců víc odpočívají.Tam je zas nutí k činnosti.
Zdenka Jírová
Je to pravdivý poznatek, že si člověk ve stresu nic ze života neužije a život ubíhá tak rychle...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%