Zpomalte. Je to v módě
22. 11. 2014Posledních dvacet let bylo ve znamení neustálého se honění za penězi a kariérou. Nejen mladí, ale i starší lidé v poslední době nezvykle často používali výrazy: nestíhám, musím či rychle. Podlehli jsme totiž pocitu, že je třeba být neustále aktivní, ve střehu, vše dělat efektivně a rychle.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
23.7.2016 15:57
Chechtám se i dnes, protože je jasné, že mě tato "móda" jen tak neopustí.
Hana Šorejsová
23.11.2014 19:10
Po celý život jsem po vzoru maminky vše dělala poctivě, pečlivě a ve vaření mne nikdy neunesly ani reklamy, urychleně mne nebaví nic. Určitě nepatřím mezi "hlemýždě", ale mám ráda dlouhé obědování a hlavně večeře a povídání ..... člověk je pak klidný a ne stresující. To můj názor.
Soňa Prachfeldová
23.11.2014 09:47
Když mám chuť něco udělat, tak mi to jde od ruky. Když se mi nechce , tak neudělám. Jenže to jde opravdu až když jsme rentiéři.
Olga Štolbová
23.11.2014 09:19
Také jsem si myslela, že jsem líná a ono ne. Jen to vaření nemám ráda pomalé, raději pomalu ležím.
Jana Šenbergerová
22.11.2014 17:32
Ráno jsem se od srdce zasmála, když mi ten můj po přečtení článku řekl: "Já už jsem si začal myslet, že jsi nějaká líná, a teď se dovídám, že jsi vlastně in, trendy a docela avantgardní."
Aby ne! Už Komenský věděl, že "Všeliké to kvaltování toliko pro hovado dobré jest." :-)
Eva Mužíková
22.11.2014 16:56
BRUNCH to je moje... snídám okolo půl jedenácté a pak už zrovna obědvám.... ale ne proto, že je to moderní, Když vstaneme s Bertíkem okolo půl desáté, honem s ním klušu ven a snídani odkládám . takže uplatňuji moderní trend, aniž bych o tom něco věděla..
Hana Rypáčková
22.11.2014 07:19
Určitě nezpomalím proto, že to je to v módě, ale proto, že už nebudu mít sílu.Když nevyjedu kopec, tak slezu z kola, když se mi roztřesou nohy, sundám lyže a půjdu na kafe..Ráda si sednu s knížkou,toulám se přírodou, denně (někdy i )neuspěchaně vařím.V důchodu si naplánujeme víc akcí, když máme na to čas a pak nestíháme. Možná v domovech důchodců víc odpočívají.Tam je zas nutí k činnosti.
Zdenka Jírová
22.11.2014 01:17
Je to pravdivý poznatek, že si člověk ve stresu nic ze života neužije a život ubíhá tak rychle...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA