Restaurant Day
17. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
2.12.2014 22:06
Dostala jsem emailem odkaz na video, doplní obrazem Janin článek.
https://www.youtube.com/watch?v=M2SuYYFCTTw
Zuzana Pivcová
19.11.2014 04:59
Setkání s "parťačkou" z i60 a ještě k tomu hody pro speciální fajnšmekry, to musel být opravdu hezký den. Narozdíl od MM, do mě se toho ve chvíli, kdy mi něco chutná, vejde dost. Vynahrazuji si bohužel asi deficit z dětství. :-)
Marie Magdalena Klosová
18.11.2014 23:08
Pěkně jste si to užili!Já mám při takových akcích problém - moc se toho do mě nevejde,takže obchodníci neutrží a já si příliš nepochutnám.
Hana Rypáčková
17.11.2014 12:50
Také v parku míváme akce se stravování.Hlavně se tam presentuje vegetariánská strava.Mimo profíky, se účastní ten, kdo chce něco ze svých receptů předvést.Hlavně mladí s rodinami se rádi zúčastňují.Někdy se i po setmění promítají filmy.
Libuše Křapová
17.11.2014 10:05
Nikdy jsem o Restaurantu Day neslyšela. Podle přiložených informací musí být v Jeseníku docela živo celý rok :-) Je zajímavé, co všechno se dá dělat, když se sejde parta akčních lidí. Díky za článek
Marie Novotná
17.11.2014 09:46
Ty dobrůtky na foto jsou opravdu hezké a určitě dobré.Takovou akci by byla škoda nenavštívit.Setkání se Zdenou byl jistě příjemně strávený čas-tiše závidím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA