Pohádky pro Honzíka: Skřítek
Borýsek a lesní víla Majdalénka
29. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
1.12.2014 00:45
Zojo, to je hezký nápad! Tvoje vnoučata určitě v budoucnu nebudou v lese dělat nepořádek. Díky ostatním za pochvalu, na další pohádce se už pracuje :-)
Zoja Sedláčková
30.11.2014 15:04
Moc hezká pohádka. Úplně si to představuji. Určitě se bude líbit i mým vnoučatům. My máme v lese také skřítčí domeček. Vždy, když přijedou vnoučata, tak tam mají od skřítků malé dárečky. Za to se mnou chodí po lese a sbírají "co do lesa nepatří". Nejstarší Vojta už na skřítky nevěří ale stejně tam běží a kdykoliv jde do lesa, teď chodí už i s kamarády, nezapomene si vzít starou igelitku.
Hana Rypáčková
30.11.2014 11:30
Taky se mi moc líbila a mám dvouletého Honzíka, ten ještě do pohádky doroste.Laskavých pohádek není nikdy dost.
Olga Štolbová
30.11.2014 10:10
Libuš, moc krásná pohádka. Bohužel, z mých vnoučat jsou už hodně dlouho dospěláci a pravnoučata se zatím ještě nikomu z nich nepovedla, tak nemohu Tvou pohádku nikomu převyprávět, ale mně samotné navodila krásné vzpomínky na dětství mých dětí. Díky a brzy napiš pokračování. ***
Hana Šorejsová
30.11.2014 08:18
Libuško, pohádka se ti povedla, stáhla jsem si ji na plochu svého notebooku a povyprávím mým vnoučátkům, je hezká, díky moc.
Libuše Křapová
29.11.2014 23:43
Děkuju vám, holky, za příznivé ohlasy. Trochu jsem se bála, že dostanu "čočku" za to, že pohádky sem na i60 přece nepatří :-)
Eva Mužíková
29.11.2014 21:53
Libuško, to je nádhera, úplně jsem se vžila do děje. Pokračuj a posílej, ráda si přečtu další...
Zuzana Pivcová
29.11.2014 20:54
Myslím, že vymyslet pohádku pro děti, aby byla dětská a přitom moudrá, je hodně těžké!! To bych asi nesvedla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA