Od moře odloučená

Od moře odloučená

25. 11. 2014

Od moře odloučená,
nadějí povzbuzená,
v koutku si tajně sním,
že ještě ho uvidím.

Snad jednou zase
potkám ho v plné kráse,
jak bárka, co k němu patří,
mé oči moře spatří.

A pak se obejmeme,
dávno se milujeme, vždyť
platnost věčnou nemá,
že od něj budu odloučená.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Peerová
Tvůj sen o moři je Jituško nádherný,ze srdce bych Ti přála jeho vyplnění.
Zuzana Pivcová
Taky jsem Ti chtěla říct, co už vícekrát, že to vzájemné volání zde je a setkání se naplní. Já jsem si včera zrovna říkala (poté, co mi přišel katalog CK VTT Řecko a Kypr), že asi nepoletím a dám přednost vláčku nebo motorce :-)) někam u nás. Ale Tobě to moc přeji, už za to krásné vyznání.
Vladka Steinová
Dobrý večer, Jitko,i když jsem velmi rozrušena nedůstojnou diskusí u článku Diskotéka, chci Ti upřímně napsat,že báseň je krásná, dojemná a milá.A k moři jistě pojedeš....Co si hodně přejeme,nakonec se nám splní, věř.... Vladka
Jana Šenbergerová
Krásná, plná naděje. Moc ti Jitko přeji, ať se zase obejmete. Věř a víra tvá tě přivede k předmětu tvé touhy. Žádné možná, snad. Musíš to vědět jistě. Co upřímně chceš, to jistě dostaneš.
Marie Magdalena Klosová
Milá Jitko,děkuji za přátelskou odezvu k mému svatebnímu retru.Mrzí mě,že jsem Vám "vyfoukla"téma,ale Vy si určitě poradíte a ty "moje svatby"snad splnily účel.Těší mě,že i ve Vaší rodině to "klape",a že brzy oslavíte Vy sama s mužem vysoké výročí.Tak mě napadá:"Co kdybyste si k této události nadělila pobyt u vysněného moře?Zasloužíte si to a Váš muž to určitě ví!!!P.S.Vaše verše jsou plné touhy a platnost odloučení zajisté není věčná!Myslím na Vás.
Hana Rypáčková
Hezká báseň pro dnešní ponurý den.Hned se ocelové nebe mění na modré.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%