Dnes říkají mi lobbista,
má pozice je nejistá,
žiju sic jak prase v žitě,
však v obavách a ostražitě.
Dělám kšefty mocipánům,
jedno mi pro kterou stranu,
odměny jsou vždycky tučné,
prostředí kol někdy hlučné.
Doma jako v zahraničí,
serióznost se mi příčí,
do své kapsy dám vždy navíc,
„pro pořádek“ jen tak pravíc.
V médiích středem pozornosti,
často bývám je to k zlosti,
cítím se lépe v pozadí,
jen tam se dobře podvádí.
Lobbista
3. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
4.12.2014 22:55
Jste vtipný,pohotový,ale i pohodový,přímý a sympatický
člověk.To vše lze vyčíst z Vašich veršů a ty mi činí radost.
Soňa Prachfeldová
4.12.2014 22:07
Též musím napsat, že Vaši poezii všedního dne velmi ráda čtu a působíte na mě jako rovný čestný člověk... proč jako, Vy takový jste.
VANDA Blaškovič
3.12.2014 21:57
Pane Zdeňku Herone Horenský BRAVO !! Máte nejen fantastické jméno ale také názory. Všímám si toho celou dobu co jsem na i60. Že bysme se stali přáteli ? Ráda bych Vám něco osobně napsala, tedy pokud dovolíte. Děkuji Vám. Snad nedostanu košem....:))
Zdeněk Horenský
3.12.2014 21:01
Děkuji paní Zuzano, velmi rád čtu Vaše básně, většinou jsou opravdu skvělé, i když zase trochu z jiného soudku. Neměly by končit ale jen zde, zaslouží si knihu. Sebe bych nazval, když už básníkem, tak básníkem všedního dne. Někdy možná i toho svátečního. A jsem rád, že se i někomu dle ohlasů ty texty líbí.
Zuzana Pivcová
3.12.2014 19:20
Dobrý večer, pane Zdeňku. Chci zde otevřeně říct, že si Vás po celou dobu velice vážím. Samozřejmě mi zůstalo v paměti, jak jsem Vás před více než 2 roky nařkla, že jste jeden ze svých prvních příspěvků vzal někomu na jiném portálu. Pak se ale ukázalo, že Vy jste to své napsal už dávno a ta pisatelka, tuším studentka, si to naopak "vypůjčila" od Vás. Dodnes mě to trochu mrzí, i když se tehdy výměna informací mezi námi obešla bez invektiv. Jste člověk, který zde svůj postoj, ať už k minulosti či přítomnosti, dává otevřeně najevo, avšak nikomu ho nevnucuje a zároveň nenapadá nikoho za názor odlišný. Děkuji Vám za tuhle Vaši nadstranickost. Na Vaše příspěvky se budu vždycky těšit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem