Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj Štědrý den se zvířátky v pražské ZOO

Olga Štolbová 16.11. 22:27
Dobrý nápad,v zoo na Štědrý den jsem ještě nebyla.Dík.

Trochu štěstí

Zuzana Pivcová 16.11. 22:03
Jíťo, já už vždycky sázím na to, že Tě z názvu a ukázky poznám, a mám radost, že se nespletu. Moc hezké, když jsem si to přečetla ještě teď na noc.

Jak jsem vozila vánoční kapry

Zuzana Pivcová 16.11. 15:57
Ty jsi báječná vypravěčka, Věrko, moc se mi to líbí.

Kouzlo Vánoc

Bludička Julie 16.11. 09:38
Kouzlo vánoc, dojemný příběh. Moc hezké.

Kapr

Zdenka Karumníková 16.11. 00:14
To je humorné. Ale škak by mne trefil, stát se mi to také.

I takový byl Štědrý večer

Jitka Chodorová 15.11. 20:29
Hanko,dobře si pamatuji,jak jsem dělávala na Štědrý den večeři podle služby mého muže,buď brzy zvečera,nebo se čekalo na poslední večerní vlak vlak,jestli přece jenom nepřijede,jako strojvedoucí nikdy nevěděl,kdy mu služba skončí a na Štědrý večer bývají některé vlaky odřeknuté. Já jsem sice byla taky u železnice,ale naštěstí jsem nemívala noční,tak jsem to snadněji zvládala,ale cizí dítě jsem u stolu nikdy neměla,hlavně,že nakonec vše dobře dopadlo.

Vánoční trable

Nina Šachová 15.11. 17:26
Pěkné vyprávění...na taková se nezapomíná. Knížku Říkali mi Leni nosím též ve svém srdíčku z dětství. Potom Malého Bobše a krásnou obrázkovou knížku od Ljubov Voronkovové Slunečný den o dvou malých holčičkách. Tu jsem moc milovala a nesčetněkrát četla.

Láska byla slepá o Vánocích

Věra Sehnalová 15.11. 13:20
To je hodne smutne,snad ted bude o to lip !!

Ježíšek přišel s náskokem!

Zuzana Pivcová 15.11. 11:34
To je hezké vyprávění, sice jsem nepochopila, jestli se kamarád s Vámi zase natrvalo vrátil, ale to nevadí. V Austrálii jsem byla taky, a to v roce 1992, takže Vaše pocity z individuálního cestování včetně příprav plně sdílím. A ještě si Vás pamatuji z fotky kocoura, který Vám vyrostl z vyhozeného koťátka!

Podej mi ruku

Zuzana Pivcová 15.11. 11:06
Krátce a hezky vyjádřeno vše. A podaná ruka znamená hodně.

Mami, rychle mi přebal kufr

Olga Štolbová 15.11. 10:06
Věro,jste úžasná babka,závidím a obdivuju.Dík O.

Zamilovanost

Jitka Chodorová 15.11. 09:48
Tak já zase nemám slov,ty to Zuzko sypeš z rukávu,že jen zírám,ale taky smekám.Nádherná básnička.

Vánoce za volantem

Zuzana Pivcová 15.11. 09:17
Moc hezké a lidské!!

Osudový třináctý prosinec

Zuzana Pivcová 15.11. 09:12
Jituš, taky jsem poslala příběh, který není veselý. Co se týče osudových dat, určitě to má nějakou souvislost, moje maminka se narodila 1. dubna a na to samé datum měla i pohřeb. A je toho víc.

Jsme spolu

Hana Šimková 15.11. 08:49
Zuzko, ty jsi zase neporazitelná v těch tvých procítěných verších. Já už tyto city vzdala.

Taxistory 4: děti jsou přece radost!

Jitka Chodorová 14.11. 15:36
Tak,to je ještě dobré,když otec ocení práci maminky a ženy vůbec,jenže je asi napřed třeba,aby si to vyzkoušel na vlastní kůži,ale jsou i tací,kteří práci své partnerky neocení nikdy.Jsem ráda,že náš zeť i náš syn jsou tatínky na svém místě.Děkuji Olinko za příběh,moc hezké.

Včera a dnes

Jitka Chodorová 14.11. 13:25
Co bylo včera, to není dnes, co bylo kdysi , to není yes. Jen my se divíme, jak změnil se svět, jako že 2a2 může být pět.

Vzpomínka na vánoce: Prolomená kletba

Alena Vávrová 14.11. 11:56
Haničko, přeju Ti, aby Tvá poslední věta měla trvalou platnost. Al.

Vánoce v hlubokém lese

Alena Vávrová 14.11. 11:53
Tak to byl vskutku nezapomenutelný štědrovečerní zážitek!

Vánoční čas

Alena Vávrová 13.11. 18:08
Dani, tak to je moc krásně napsané, až mi to vehnalo slzy do očí! Děkuji za přání a přeji nápodobně. Al.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.