Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kapky deště v pozdním létě

Jarmila Peerová 12.9. 18:52
Pravdu máš Jituško a přesně jsi to napsala.Je stále léto,byť již poněkuď s podzimním kabátkem...ale napsala jsi to,jak jinak u Tebe, než pěkně...

V zrcadle

Jitka Chodorová 12.9. 15:14
Teda Zuzko,ty válíš,zase jedna velmi povedená věc,ale ty se zrcadla ptát na nic nemusíš....tobě bylo z hůry dáno...

Monolog jedním dechem

Jitka Chodorová 12.9. 13:15
Moc krásný monolog,trochu zhurta,ale budiž,akorát by mě zajímalo,koho jím častuješ,myslím si,že Toníček,ani Janíček to asi nebude.No,ať je to kdokoliv,určitě si to zaslouží.Moc povedené.

Mladé v každém věku

Nina Šachová 12.9. 08:11
Zuzko, je velký rozdíl být mlád duševně a fyzicky. Já protože nemám pevnou vůli, po třech dětech a hlavně bez partnera jsem pořádná kulička a vůbec si z toho nedělám vrásky. To pro mě není důležité. Jsem šťastná a spokojená vnitřně a vrásky mám jen od smíchu, ne na duši.

Mám rád

Věra Sehnalová 11.9. 15:54
Juuu,tak velky a jeste na to neprisel? Tak snad rada prvni: Netahat za fusekle a jednat cestne a na rovinu. Za dalsi.... devcata !!! do toho !

Kouzlo podzimu

Jiří Libánský 11.9. 09:21
Dík za nový "knižní" pohled na podzim. Ono opravdu s prodlužujícími se večery je více chvil trávených právě s knihou.

Mám ráda

Nina Šachová 10.9. 16:39
Já být tím dotyčným, vzala by mi asbolutně dech tahle básnička.

Vábnička versus vyznání

Nina Šachová 10.9. 08:03
Tak tahle básnička si právem zasloužila ocenění. Líbí.

Svět v obrazech v Třeboni

Jiří Libánský 9.9. 19:28
Krásný článeček. To musela být skvělá zábava. Věřím, že na takový zážitek se nezapomíná.

Přání a pozdravy

Jarmila Peerová 9.9. 18:30
Tak i já se přidám s přáním ,dobře měj se do skonání, dobrý den,ahoj a zdar,hodně štěstí,žádný zmar.... Jarmila to přeje Tobě,ať se sejdem v každé době...super.

Mističková pomazánka

Růžena Antlová 8.9. 14:06
Tahle pomazánka je skvělá u nás doma se hlavně používá na obložené chlebíčky.

Souznění života s řekou

Jitka Chodorová 8.9. 13:16
Jarmilko,moc hezké přirovnání,pravdivé a poutavé čtení,kdo umí,ten umí, a ty prostě umíš.

Jen pár střípků z bulharské Sofie

Hana Práglová 7.9. 21:04
Zuzko,dlouho jsem se těšila na nějaký Tvůj příspěvek.Zase jsi nezklamala.Díky.V Sofii jsem byla někdy snad před 30 i více lety.Vzbudila jsi ve mně krásné vzpomínky.A ty Tvé si v paměti asi zanecháš už na pořád.Nebo se pletu????

Jsme barevní

Nina Šachová 7.9. 19:31
Tak ti závidím tvou inspiraci k básnění....opět nádherné vyznání.

Podzimní tancování

Jarmila Peerová 7.9. 18:08
To by mě taky zajímalo,co dělají lesní víly,když nastanou chladné dny....Dokuď je listí na stromech,tak to jde,ale máj je máj......Taky se budu těšit....

Zní to možná úděsně, ale léčba pijavicemi je znovu v oblibě

Zuzana Pivcová 6.9. 12:50
Tomuto druhu léčby naprosto věřím. O pijavicích mi kdysi vyprávěla babička. Sama jsem vyzkoušela zatím jen při své dovolené na Kypru působení malých dravých rybiček Gara Ruffa, které sice zdánlivě jen čistily odumřelou kůži na chodidlech, ale přitom úžasně prokrvily nohy a úplně je odlehčily. Příroda, tedy tvorové, je narozdíl od nás chytřejší a mnoho druhů "léčby" jinými živočišnými druhy se jí neoškliví. Proto si krokodýlové nechají procházet ptáky v otevřené tlamě, nebo některé druhy si parazity s chutí pěstují.

Podzimní příroda

Zuzana Pivcová 6.9. 12:05
I Tvoje verše jsou barevné. Mám ráda podzimní barvy a volím je hodně i na oblečení. Deprese si na mě nepřijdou.

Tušení jara

Jitka Chodorová 6.9. 10:44
Báseň hezká,některá obraty velice povedené,jen si mě nějak zaskočila tím jarem,já ho teda opravdu ještě ani netuším,ale to už je zase o něčém jiném,fajn.

Ty seš dub!

Hana Práglová 5.9. 20:42
Velice pěkně a zajímavě napsaný příspěvek.I jsem se s chutí zasmála a vzpoměla na náš poslední školní sraz skoro 50ti letech.Díky.

Babí léto

Nina Šachová 5.9. 14:20
Príma, .básnička jak vystřižená ze slabikáře

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.